Megtudhatnám hogy milyen betegségben szenved a kisfiam 2 évesen?
Amit most felsorolok az mind alacsony értékű volt a leletben:
hematokrit,mch, kreatinin, ferritin, gamma gt IgG, IgA
Ami magas volt: Trombocita, limfocita
Segítsetek légyszi!!!!!
Miért nem egy orvost kérdezel meg?? Itt kérdezni,és várni a választ,hogy mi lehet a baja a gyerekednek???Te jó ég!!
Itt mindenki csak tippelni fog tudni.
"hátha valaki tud valami okosat mondani és minél előbb tudnám kezelni a helyzetet!!!"
MI VAN???? Egy bizonytalan diagnózisra amit egy valószínmű,hogy nem képzett gyerekorvos mondott akarod kezelni a gyerekedet???NE MÁR!!!Ez komoly??? És ha valaki azt írja,hogy "szerintem cukros"akkor inzulint adsz neki vagy mi??
Miért nem lehet megvárnia doki beszédét..Addig is inkább babusgasd,jásztál a gyermekeddel..Rá érsz az orvos előtt kombinálni,kezelni a helyzetet...
Istenem!!!
Nem úgy kezelném a helyzetet hogy mindenféle gyógyszert adnék neki! Hanem, esetleg utána járok a betegségnek.
Amúgy szerintem nem cukorbetegség lesz!
Szerintem pajzsmiriggyel van gond!
Ancimanci!
Köszönöm a válaszodat!
Nem tudom miért kell egyből lebaszni a másikat!
Miért nem lehet normális választ adni mint amit Ancimanci is adott!!!
Én csak féltem a kisfiamat mert ez a trombocita szó hát nem tudom mit jelent de remélem nem sok köze van a trombózishoz!!!
Küldök egy linket.Ezen az oldalon megmagyarázzák,mi mit jelent a laboratóriumi leleten.Szerintem itt megtalálod,amit keresel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!