Terheléses vérkép előtt pontosan hogyan kell "viselkedni"? Meddig szabad enni, inni, stb
Figyelt kérdés
2019. szept. 3. 17:49
1/2 anonim válasza:
Nekem két vérvétel volt. Evidens, hogy már az első előtt sem ettem. Egy pohár tiszta vizet ittam, mert reggel volt, de lehet, azt sem kellett volna.
Az első vérvétel után cukros löttyöt kellett innom, amit a gyógyszertárban tudtam kiváltani, és a vért vevő doktornő keverte össze. 2 óra múlva mehettem a 2. vérvételre, de addig még tiszta vizet sem volt szabad innom, enni meg főleg nem. Csak a cukros lötty lehetett bennem.
Kemény volt, de kibírható, mert végül is nem estem össze.
Amikor túl voltam rajta, jólesett a kaja.
2/2 A kérdező kommentje:
de olyanokat hallottam, hogy már előző nap este 6 ora után nem szabad enni, s hogy reggel 9 ig meg kell kezdeni másképp nincs értelme. vagyis ha később érünk oda akkor jobb lemondani. (mondjuk dugó van s 10-e érnénk oda s van ugyan vérvétel délig, de felesleges). ezekből mi igaz?
2019. szept. 5. 19:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!