Tudnátok tippeket adni vérvételhez?
24 éves lány vagyok. Több mint 10 éve nem vettek tőlem vért. Tudni kell rólam hogy kb 4 éve lettem nagyon félős. Valoszinu az okot is tudom ami kiváltotta ezt az egészet. De annyira félős vagyok, hogy képes vagyok dolgokat bebeszélni magamnak. Lehet kezeltetni kéne magam.... viszont szeretnék elmenni vérvételre, mert amiért ilyen félős vagyok szeretném tudni hogy igazából semmi bajom és okom felni.
Nagyon rettegek a vérvételtől.
Először is, ne nézz oda. :)
Másodszor, próbáld elterelni a gondolataidat valamivel. Ha kell, vigyél magaddal valamit, amit a másik kezedbe fogsz, és arra figyelsz. Mondjuk egy tenyérnyi méretű kis plüssfigurát vagy valamit, amit a kezedbe foghatsz, gyúrogathatsz, simogathatsz. Közben figyelj arra, hogy milyen puha a szőre vagy mennyire tudod összenyomni vagy akármi. A lényeg, hogy arra az érzésre összpontosíts, amit a kezedben érzel, így nem figyelsz arra, hogy jujj majd mindjárt meg fognak szúrni. Nyilván így is érezni fogod a szúrást, de nem lesz olyan ijesztő, ha közben erősen valami más érzésre koncentrálsz. Pár másodperc múlva pedig túl vagy az egészen. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!