Van arra lehetőség, hogy a háziorvosnál vegyék le a vért a vérvételhez?
Sokkal egyszerűbb lenne, mivel a háziorvosi rendelő itt van gyalog 1 percre, az SZTK-ba viszont minimum 20 perc az odajutás. Mindig millióan vannak, hiába mentem oda a múltkor is fél 7-re, már 60-an voltak előttem, +jöttek a kismamák is, akiket soron kívül fogadnak, így 9 óra után végeztem. Másrészt az asszisztensben sokkal jobban megbízom, ismerem is őt, így könnyebben tudnám kezelni a vérvétellel járó stresszt, mint egy tömött SZTK-ban... :D
Szerintetek ilyenre van lehetőség? Elvileg kéne lenni a háziorvosi rendelőben is vérvételnek, csak kérdés, hogy azt ki veheti igénybe...
Gondolod, ha lenne lehetőség, akkor mindenki órákig ülne az SZTK-ban???
Milyen stresszel jár egy vérvétel?
A normális válaszolóknak köszönöm! Nem, az idősek nem szoktak elmenni a kórházba, legalábbis én nagyon ritkán látok SZTK-ban vérvételre váró nyugdíjast...
Van olyan rendelő, ahova kimegy egy autó a kémcsövekért, és onnan viszi el a laborba.
Milyen stresszel jár... Képzeld van, akinek pszichésen ez baromira megterhelő, én pl. inden alkalommal elájulok közben, hányingerem van, volt hogy nagyon kevésen múlott az, hogy ne hányjam le a vért vevő nővért... Az meg a másik, hogy alig tudnak tőlem vért venni, mert nem látszanak rendesen a vénáim, ezért rendszeresen össze-vissza szurkálnak... De persze van olyan, aki ezt el sem tudja képzelni, és kívánom neked kedves válaszoló, hogy soha ne is tapasztalj meg semmi hasonlót!
Nálunk is le tudja venni a doki, sőt, rendelés elején először a vérvételeseket hívják be.
Megértem ha félsz előtte, belőlem ez kihalt mikor egy hónapig 5 naponta jártam vérvételre, mostmár úgy vagyok hogy "bökd már azt a rohadt tűt és legyünk túl rajta" denéha akkor se találják el a vénát ha látszik, iskolai védőnőnk olyat turkált mindkét karomban, azt hittem kitépem a tűt a kezéből és megcsinálom magamnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!