Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Mit tehetek, ha nem látott el...

Mit tehetek, ha nem látott el a körzeti fogorvos?

Figyelt kérdés
Fogfájással mentem hozzá, de lerázott, hogy műttessem ki a bölcsességfogaimat és majd akkor menjek, ha megvan. Azt mondta, hogy neki nincs ideje ilyenekre, mikor telefonon kértem időpontot, mert letörött egy darab az első fogamból. Itt a településen már feljelentették többen, de sosem történt semmi sem. Mit tehetek vagy hol jelenthetem fel, hogy legyen foganatja a dolognak?
2019. aug. 26. 12:38
 1/2 anonim ***** válasza:
57%
Az önkormányzatnál kell jelezni.Ha nincs eü.vel foglakozó ügyintéző,akkor ott a jegyző.
2019. aug. 26. 12:52
 2/2 anonim válasza:
47%
Sehogy, hagyd békén, és azt csinald amit mond, ő tudja hogy mit kell csinálni, ne akarj szembeszállni egy fogorvossal, mert ő győzne. Másrészt tenyleg nincs ideje, rengetegen járnak hozza, este meg nagyon fáradt, néha még aludni sincs ideje. Én már csak tudom.
2019. aug. 29. 13:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!