Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Melyik a rosszabb? Egy bölcses...

Melyik a rosszabb? Egy bölcsességfog eltávolítása vagy egy vastagbéltükrözés?

Figyelt kérdés
Köszönöm a válaszokat!

2019. jún. 14. 22:58
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Bölcsesséfogat lehet műteni is meg simá kihúzni is. Nekem.kb 2 perc alatt kiszedték
2019. jún. 14. 23:18
 2/9 anonim ***** válasza:
25%
A vastagbétükrözés, mivel azon szörnyű dolgok is történhetnek, pl kiderül hogy vastagbélrákod vagy végbélrákod van
2019. jún. 14. 23:22
 3/9 anonim ***** válasza:
68%
Nem hiszem, hogy választhatsz majd.
2019. jún. 14. 23:45
 4/9 A kérdező kommentje:
Nincs választásom. Vastagbéltükrözésem volt már. Bölcsességfog eltávolításom lesz. Csak kíváncsi vagyok melyik a rosszabb. Mert nekem a tükrözés felért egy szüléssel
2019. jún. 15. 16:11
 5/9 anonim ***** válasza:
69%
Ezt már érezni sem fogod.
2019. jún. 15. 17:38
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Miért kell eltávolítani?

Olvasgass azért utána. Nekem tök kedves, aranyos fogászom van, akit ráadásul ismerek is 15 éve, nem volt baja a bölcs fogamnak, mégis mondta, hogy lehet majd ki kéne szedni blabla. Mi van?

ON:

A vastagbéltükrözés nem maradandó beavatkozás. Kérhetsz bódítást, amikor ki vagy ütve közben, nem kell átélned az egészet. Nálam így a 2.

2019. jún. 18. 12:39
 7/9 A kérdező kommentje:
Én kaptam 'bódítást' , de nekem (103kg) semmit nem ér.
2019. jún. 24. 07:16
 8/9 A kérdező kommentje:

Végülis szerencsésnek mondhatom magam. Imádkoztam hogy ne szenvedjek. 2 perc alatt kint volt a bölcsességfog. Alsó.

Nagyon féltem, de túléltem. Most kicsit fáj, de majd holnap még kiderül

2019. jún. 25. 16:23
 9/9 anonim ***** válasza:
66%

"Imádkoztam hogy ne szenvedjek"

Biztos vagyok benne, hogy ez segített. :)

2019. jún. 25. 17:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!