Melltartót le kell venni háziorvosi vizsgálatnál?
Figyelt kérdés
Én nem tom mi van, barátnőm volt és le kellett vennie pedig csak meghallgatták sztetoszkóppal.2019. aug. 23. 14:26
11/22 anonim válasza:
Utolsó vagyok, ja és 25 éves, nem elhanyagolt külsejű, nem túlsúlyos csaj vagyok, mielőtt valaki azzal poénkodna, hogy biztos azért nem kellett.
12/22 anonim válasza:
Nekem ha csak a szivem hallgatják meg sose kell levennem sőt elég csak a pólót felhúznom a szivemig, eddig csak ekg-nál kellett levetnem.
13/22 anonim válasza:
Normálisan szívet nem lehet melltartóban hallgatni. Pont.
Lehet szégyenlősködni, meg orvosként kontár munkát végezni. Nyílván ha a beteg nem veszi le a melltartót leírom, hogy a szívhangokat együttműködés hiánya miatt csak korlátozottan tudtam hallgatni.
14/22 anonim válasza:
Hm hát vizsgáltak már nagyon sokszor de nekem még soha senki nem mondta hogy vessem le, megtudott alaposan hallgatni, ha olyan volt becsúsztatta kicsit a melltartóm alá, valaki a szívzörejemet is felfedezte.
Nagyon szégyenlős vagyok de levenném ha kérné, hisz együttműködő vagyok főleg hogy az én érdekem.
15/22 anonim válasza:
Nekem egyszer volt olyan, hogy melltartóban hallgatott majd megkérte vegyem le mert hallott valamit és jobban meg akar vizsgálni. Akkor állapította meg a szívritmuszavarom.
16/22 anonim válasza:
Én rendszeresen, félévente járok kardiológiára, ahol a többi vizsgálat mellett a kardiológusom mindig meg is hallgat, és mindig leveteti a melltartót, de ahogy figyelem, nem is tudna tőle rendesen vizsgálni, így is mindig "útban van" a bal mellem.
17/22 anonim válasza:
Igen, én is járok kardiológushoz rendszeresen és igaz nekem nagyon pici melleim vannak, így nincsenek "útban", de le kell vennem a melltartót mindig. Nem a melleimen hallgatózik, hanem inkább a mellkasomon a két mellem között kicsit bal oldalra. Illetve a bal mellem alatt, így a melltartó pont ezeket a területeket takarná el.
18/22 anonim válasza:
11-es vagyok. Én is voltam kardiológusnál azóta, és csak az EKG-hoz, ill. szív UH-hoz kellett levenni, ami érthető, de ahhoz, hogy meghallgasson, maradhatott a melltartó, (igaz nekem is kicsik a melleim), mind a kardiológusnál, úgy a háziorvosnál is mindig. Vagy hozzatartozik az igazsághoz, hogy mindketten doktornők?!
19/22 anonim válasza:
"Vagy hozzatartozik az igazsághoz, hogy mindketten doktornők?!"
Inkább mind a ketten trehányak.
20/22 anonim válasza:
Én nem tudom utolsó, de a háziorvosom az egyik legalaposabb doki a környéken. Attól, hogy nem veteti le még alaposan megvizsgál. A kardiológus meg aztán pláne tudja mit csinál, nyilván.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!