Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Mi vár rám vizsgálaton?...

Mi vár rám vizsgálaton? Mennyire kell vetkőzni?

Figyelt kérdés

Az érdekelne, hogy egy magán egészségügyi centrumba megyek "belgyógyászati szakorvosi vizsgálat" céljából. (Nem üzemorvosi, hanem pluszban lettem rá befizetve)

Ezt írják: "Az első vizit során a belgyógyász un. fizikális vizsgálatot végez, amelynek során a beteg általános állapotát méri fel. Vizsgálja a test fejlettségét, a páciens tápláltságát, a bőr, a nyálkahártyák színét, a belső szervek, szervrendszerek állapotát. A belgyógyászati fizikális vizsgálat során az orvos a mozgásszervek és idegrendszer állapotát is áttekinti. "

No az érdekelne, hogy ehhez mennyire kell levetkőzni.

Tapasztalati vagy szakmai alapú válaszokat szeretnék kérni, olyasmival tényleg kérem, ne fárasszon senki, hogy miért kérdezem, meg hogy az orvosnak ez a dolga stb. Kizárólag a kérdésemben megfogalmazott infók érdekelnek, megértéseteket köszönöm.

2019. aug. 23. 11:31
 1/4 anonim ***** válasza:
94%
alsónemű, zokni és melltartó maradhat.
2019. aug. 23. 11:38
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi, kihagytam, hogy ffi vagyok, de értelemszerűen veszema választ. Ment a zöld.
2019. aug. 23. 11:43
 3/4 anonim ***** válasza:
92%
Így van. Alsó és zokni maradhat.
2019. aug. 23. 13:39
 4/4 anonim ***** válasza:
82%
Csak a gatya marad,a zoknit is le kell vetni.A körmök sok mindent elárulnak.
2020. szept. 14. 17:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!