Mennyi idő után alakulhat ki komolyabb betegség a cigi miatt?
Figyelt kérdés
Kb. január óta cigizek. Először csak napi 1, utána volt, hogy többet is elszívtam egy buli alatt, majd később már napi 2-3 is volt. Viszont már 1-2 hete egyet sem szívtam és pár napja észrevettem, hogy néha vérzik az ínyem fogmosás közben és, hogy egy fehér kisebb hólyag jelent meg pár napja a nyelvem szélén. Nem tudom, hogy ez azt jelenti, hogy csak aftám van (viszont eddig nem volt) vagy valamilyen szájüregi problémám van.2019. júl. 15. 13:45
11/12 anonim válasza:
Te olyan értelmes embernek tűnsz, ami ritka ezen az oldalon :)
Én is így vagyok vele: annyi betegség kialakulhat egyébként is, ne tegyünk rá egy lapáttal direkt, ne mérgezzük magunkat olyannal amivel nem muszáj. De mindenki magának dönti el!
Jó egészséget kívánok neked!
12/12 Ypszilon1980 válasza:
Köszi!
A Kérdezőnek is azt javaslom, hogy hagyja abba a cigit, ha ezek a problémák nem rendeződnek, akkor keressen fel egy orvost. Reméljük ezek a cigizéssel nem függnek össze.
Mindenkinek jó egészséget kívánok én is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!