Mennyi idő után alakulhat ki komolyabb betegség a cigi miatt?
#4:Igen. Sokat irogattam ott azzal a fiúval. Egy teljesen normális felfogású embernek tűnt aki nagyon küzdött az életéért. Megérte elkezdeni dohányoznia ugye?
Még a halála előtti nap is írt nekünk helyzetjelentést. Mikor olvastam mi törtènt vele, megmondom őszintén elkezdtem sírni.
A sok dohányos nem fogja fel mennyire káros ez. De csinálják csak, mert menő. Aztán jön a tüdőrák. Mit tesz már akkor ha csöveken él valaki egy ekkora baromság miatt?
Oké, rendben, igazad van, de ez nagyon para. Mármint ez ahogy leírja a dolgokat és ő már nincs, és ahogy megköszöni meg az a lány aki mellette volt, találkozott vele....Nem vagyok egy szívbajos, de ez annyira mellbevágott, komolyan kiráz a hideg....
Utolsó: Te voltál az a 26 éves lány, aki mellette volt?
Nem én voltam. Én csak a kérdés alatt kommentben "beszélgettem" vele.
Para igen. Kiírta a kérdést, de már nincs köztünk. Igaziból ez bármelyikünkkel előfordulhat. Ma még itt irogatunk, holnap meg jön egy baleset és vége.
Egyébként ne haragudj, nem szerettelek volna felzaklatni vagy rossz kedvet csinálni.
Néha sajnos rágyújtottam én is, de most ezt ahogy elolvastam, többet nem fogok az tuti. Ki kell iktatnunk legalább azokat a rizikófaktorokat, amiket mi meg tudunk tenni, legalább ennyivel tudjuk a kockázatokat csökkenteni, ergo én azt mondom mindenkinek, hogy addig hagyja abba a dohányzást, amíg nem késő, amíg nincsenek tünetei, annyi szép dolog van az életben amit még meg akarunk élni.
Egyébként köszönöm a linket. Jól megmutatja azt, hogy egyrészt fiatalon is utolérhet a baj, másrészt meg beletudtunk tekinteni a beteg érzéseibe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!