Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Fiatalok! Mióta cigiztek, és...

Fiatalok! Mióta cigiztek, és hogyan szoktatok rá? Milyen cigit szívtok?

Figyelt kérdés
Írjátok le a korotokat, nemeteket. köszi.

2019. ápr. 2. 19:46
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
14 évesen haverokkal kíváncsiságból próbáltam ki, azóta cigizek kisebb-nagyobb megszakításokkal. Most hosszú arany marlborot szívok napi fél dobozzal, de 16 évesen volt napi másfél doboz is. 24/F
2019. szept. 7. 00:24
 12/17 anonim ***** válasza:

Nem vagyok büszke rá, de 14 évesen próbáltam ki 3 slukkot(talán Marlboro volt), nem tetszett, de előtte sokat gondoltam arra, hogy milyen lehet és kipróbàlnàm. Hát csalódtam, el is felejtettem félévre. Aztán gimibe kerültem, bekerültem egy rosszabb társasàgba, volt hogy a számba nyomtàk a cigit, mert csak én nem szívtam, meg hasonlók. Szóval elkezdtem azt, hogy egy-egy haveri összejövetelen elszívtam 1-2 szálat, aztán kocadohànyos lettem, volt hogy elment egy éjszaka féldoboz, vagy épp egy jó barátnőmmel való beszélgetés közben ketten elszívtunk egy dobozzal. Akkor még olyan különleges volt, titokban szívtuk, nem látta senki, tiltott gyümölcs, szóval megvolt a "hangulata", de visszagondolva gáz volt, nem mondom, hogy bánom, mert soha nem szoktam rá teljesen, meg vannak ehhez kapcsolódóan jó emlékeim, de senkinek nem ajánlom.

Egyébként májusban azt mondta a párom, hogy szabaduljunk meg a cigitől együtt és meg is tettük, nagyon ritkán kb havonta egyszer 1-1 szálra ràgyújtunk együtt és ennyi. Egyébként mindketten elektromosat szívunk.

Relatív sok embernek segítettem már àtszokni/leszokni.

/L

2019. szept. 17. 00:59
 13/17 Fruzs33 ***** válasza:
90%

13 évesen kezdtem.10 évesen gyújtottam rá először.

Szerelmi csalódást nem tudtam másképp feldolgozni,így szoktam rá,persze anyám előtt titkoltam.

Töltött cigit szívok kezdet óta,néha belefér dobozos.

Kék Phillip Morris hüvely kék Winston dohány.Ha dobozos akkor is Winston,vagy piros West,illetve kék Sophiane.

19/L

2019. okt. 15. 21:32
 14/17 anonim ***** válasza:
0%
Mióta? Mikor szívtam el az első cigit? hány szállat szívok, vagy most mióta cigizek mert nem cigizek mindig.
2019. okt. 16. 17:15
 15/17 anonim ***** válasza:

én 13 éves voltam, (most 20/N) a nyolcadikos klubdélután után szívtam az első cigimet, ami valami nagyon erős töltött cigi volt... de én már azelőtt is ki akartam próbálni, anyukám cigizett és sosem értettem, hogy a felnőttek mit szeretnek rajta, szóval ezért akartam kipróbálni.. Onnantól kezdve rendszeresen kezdtem cigizni és 14 évesen már napi 1doboz is elment

De úgy igazán nem tudtam rászokni, ha már nem volt kedvem hozzá, akkor hamar le tudtam állni róla. Az utolsó cigimet a nyáron szívtam, azóta egyet se..

2020. jan. 28. 15:37
 16/17 szamo77db ***** válasza:
Egy szippantás elég volt ahhoz, hogy egy életre megutáljam!
2020. jan. 28. 16:55
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

kb épp betöltöttem a 17-et, egyik fiatalabb barátom kínált meg csomószor, aztán gondoltam, hogy miért ne. Napi max 5-6-ot igyekeztem tartani, volt olyan buli, ahol egy doboznyi is elment, de aztán inkább váltottam elektromosra, mert már nem volt annyira jó érzés. marlboro fuse beyond/beyondot vagy mentolos chesterfieldet szívtam, mikor mihez volt kedvem.

Most se vagyok sokkal több, 18l

2020. márc. 1. 03:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!