Fiatal dohányosok! Mióta cigiztek, hogyan szoktatok rá? Milyen cigit szívtok?
Figyelt kérdés
Szerettek cigizni?
Írjátok le a korotokat és a nemeteket! Köszi :)
2019. márc. 1. 20:28
2/15 anonim válasza:
Ha privátban megírod mi célból kérdezed, válaszolok. L.
3/15 anonim válasza:
19 évesen szívtam először,kollégiumban.Akkor még nem szoktam rá. Majd kb. rá 0,5 évre kezdtem rendszeresen,magánéleti zűrök miatt.
Mindig mást. Mentolos Marlboro, Hosszú kék-piros west, vagy hosszú kék winston.
Nem szeretek cigizni,és épp csökkentem az "adagom", hogy letudjak szokni teljesen.
22N
5/15 anonim válasza:
12 eves korom ota cigizem a tarsasagom hatasara szoktam ra. 2015be volt egy balesetem az utan nem cigiztem 1-2 honapot de vissza szoktam kivantam. Szofi, fekete devid off, marbollo, regebben csak a patintosat szivtam de miota be tiltotak le szoktam es mar nem nagyon szeretem az izesitetett. 17/L
6/15 anonim válasza:
12 éves koromban kóstoltam meg és tetszett.Mivel a szüleim is cigiznek,mindig volt otthon,nem vették észre,hogy egy egy szálat elveszek.Attól kezdve naponta szívtam pár szálat ,így gyorsan rászoktam.Olyat szívok,ami van itthom,de általában Marlborót vesznek L.
7/15 anonim válasza:
2017 októberében. Akkor még 15 évesen. Azóta elég rapszódikusan dohányzom előfordul, hogy 2 hónapon át napi 1 doboz és az is, hogy után 8 hónapig semmi.
8/15 anonim válasza:
18 évesen szívtam először a szalagavtó után egy barátnőmmel. Attán hébe hóba bulikon változó rendszerességgel. Aztán részben ennek köszönhetően kilukadt a tüdőm és volt egy iszonyat durva műtétem amibe azt hittem beledöglök. Utána egy évig alig tudtam lábra állni annyira fájt a seb és annyira nem kaptam levegőt. Azóta is fulladok. De jó dohányzást nektek! Még nem elég rossz az ország levegője. Sajnos igaz történet, és azóta is rémálmaim vannak a történtektől!
9/15 anonim válasza:
Tavaly óta mindig L filteres marboro advance blue-t illetve arany davidoffot szívok !
10/15 anonim válasza:
14 éves korom óta 100’s kék multi 16/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!