Dohányosok! Hogy cigiztek ebben a nagy hidegben, hogy nem fagyjon le a kezetek?
Figyelt kérdés
Nekem végig a számban van.
Légyszi kort is irj!
19F
2017. jan. 8. 15:34
1/13 anonim válasza:
Kesztyű. Itthon meg a kazánházban.
2/13 anonim válasza:
Otthon a retyón, kocsmában meg gyorsan elpumpálom kint.
4/13 imgonnabeunfriendly válasza:
Itthon bent a lakásban, reggelente viszont a buszmegállóban a végére már a kezem sem érzem.
16F
5/13 anonim válasza:
melóban vagy kocsmában én is gyorsan eltolom, abba a pár percbe nem halok bele,
itthon meg ablakban
utcán ha megyek valahova, kesztyűben megoldom
7/13 anonim válasza:
Kimegyek, le fagy a kezem, gyorsan elszivom, bejovok es beallok a kandallo ele. Gyorsan megmelegszek
8/13 anonim válasza:
Keresek egy széltől védett helyett, ott úgyahogy eltudom szívni a reggeli cigim :) 16f
9/13 _Jessy_ válasza:
Leszoktam, úgyhogy nem fagy meg a kezem :) Azóta akkor sem, ha nem a zsebemben tartom. Azelőtt meg fázott, mint a fene, ha nem raktam a zsebembe.
10/13 anonim válasza:
Ilyen kesztyűben szoktam cigizni. Simában nem szeretek, mert úgy gyorsan nagyon büdös lenne.
Mondjuk az ujjaim így is lefagynak, de legalább nem az egész kezem :D
19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!