Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Dohányzás mellet sport?

Dohányzás mellet sport?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Egy tanulmányt/cikket készítek, evvel kapcsolatban lenne 1 kérdésem.

Adott pl. egy személy, legyen fiatal 20 éves. Ez a személy nem sportol, nem étkezik egészségesen, nem dohányzik.

Ha ez a személy elkezd dohányozni, de emellett belevág az egészséges étkezésbe, valamint sportolni is elkezd( legyen a sport futás, heti 2 alkalommal ) akkor ez a 3 dolog kompenzálja egymást?

Eddig nem votl se dohányzás, se egésszéges életmód, se sport.

Most van dohányzás, sport és egésszéges étkezés.

Számít valamit a dohányzással kapcsolatban? Enyhítő körülmény, ha az ember sportol és normálisan eszik? Esetleg nem számít semmit?

Remélem érhető a kérdés!

Köszönöm.

2019. febr. 6. 19:25
 1/5 anonim válasza:

*ezzel

Ezt így nem lehet megmondani. Ha cikket írsz, ne alap nélküli hülyeségek legyenek benne, hanem valós személyeket kérdezz/kérj meg erre...

2019. febr. 6. 19:53
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem olyan kaliberű cikk! Gimnáziumi beadandó szerű dolog!
2019. febr. 6. 21:29
 3/5 anonim ***** válasza:
én egészségesen étkezem, sportolok és dohányzom...:D mivel a szüleim nem tudják edzés után rendszeresen elszivok egyet csak akkor van idom, vagy amikor futok az erdőben hétvégente futas kozben....fura
2019. febr. 6. 22:14
 4/5 anonim ***** válasza:

Nos az én esetem. Korábban felszedtem 15 kg pluszt magamra. Stresszevés, családi dolgok így jöttek ki rajtam. Soha nem sportoltam igazán, ettem ami jól esik. Próbaltam lefogyni többször, sikertelenül. Vki mondta, hogy a cigitől elmegy az étvagya. Gondoltam életmódot váltok. Elkezdtem keveset enni( sok gyümölcszöldség), 2x aerobikra járni, és napi 4 db cigit szívtam el. 2 láncba ebéd előtt+helyett és 2 vacsi elött ugyanígy. Tényleg attól a rossz íztől nem volt kedvem enni. Én komolyan egészségesebbnek éreztem magam. És lefogytam. 4 hónap alatt. Aztán azóta se gyújtottam rá.

Amúgy nem hiszem hogy kompenzalja az egészséges étkezés azt, hogy a tüdejét valaki feketére szivja. És a sport sem javít ezen az állapoton. A dohanyzás káros jatását semmi nem kompenzálja.

2019. febr. 6. 22:23
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem biztos.
2019. febr. 13. 18:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!