Kedves idetévedt dohányzó emberek! Gondoltátok volna, hogy egy szál cigaretta elszívásával 4 kerek percet veszíthettek életetekből? Ne! Ne szakítsátok meg az olvasást!
Kedves lelkes dohányellenző ember!
Sok dohányzó ember-mint én-nem veszik komolyan a kérdésed.
Mi közöd hozzá,hogy meddig élünk?Nincs jobb dolgod a szent prédikációnál?
Azzal,hogy kérdéseket teszel fel ide,nem érsz el semmit,attól még aki dohányzik,folytatni fogja.
Engem nem érdekel az a 4perc,és nem akarok 82 éves koromig élni.Elég lesz a max 70.
Anyám is dohányzik,már több,mint 30 éve,a fogai mégsem sárgák,megvan minden foga,és soha nincs dohányszaga.
Jó lehet neked,ha nincs jobb dolgod mint itt háborogni.
Tessék,itt a válasz:
Előnyök:megnyugtat,összehozza a társaságot,jó érzés elszívni,ismeretséget keresni,nem kell sok fájdalommal 80-85 évig élni.
Emellett szórakoztató nézni,ahogy ilyen emberek,mint Te,bosszankodnak ezen.
És most,csak a Te kedvedért,elszívok egy cigit.
19:57 azta' :D
tudod, az emberi időskálán vannak beláthatatlan, általunk érzékelhetetlen időbeni távolságok, az ember a jelent érzékeli, hogy az alma percek alatt megbarnul, egy mozifilm két óra alatt véget ér, a spagetti nyolc perc alatt megfő.
mondjuk 70 évhez viszonyítva, ami kb 37millió perc, leírva 37 000 000, tudod az emberi elme nem képes elképzelni és megérteni harminchétmillió percet, ennélfogva 37.000.000 -4-et sem nagyon.
(remélem jól kalkuláltam, ha nem, akkor bocsánat)
ennyire fáj, hogy más örömét leli abban, hogy néha rágyújt egy cigarettára? miért fáj az neked?
Ki a f@xom akar 85 évig élni? :)
Én csak 84-ig :D
Kedves idetévedt unatkozó barom! Gondoltad volna hogy az idióta kérdésed olvasása és a kommenteké 4 kerek percet elvett az életemből? Ne, ne szakítsd meg az olvasást!
Mégis mire jó ez? Neten a szánalmas kérdésedre verni magad? Kérlek téged, írj legalább 5 érvet hogy mi vezérelt arra, hogy a dohányzó emberek várahtó élettartamába belepofázz?(amihez persze lóf.asz közöd):) ( EZ FELADAT!!!!!)Mi közöd van neked ehhez?
Üdvözettel: egy lelkes dohányzó ember
na megyek elveszek 4 percet az életemből..
ilyen f@szságra kötelező rágyujtani.. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!