Kedves idetévedt dohányzó emberek! Gondoltátok volna, hogy egy szál cigaretta elszívásával 4 kerek percet veszíthettek életetekből? Ne! Ne szakítsátok meg az olvasást!
ja,2 oszlopba kérem így:
előny: hátrány:
- -
- -
- -
- -
köszönöm!
Hátrányokat biztosan könnyebb gyűjteni:
- sárgul az ujjad
- büdös a szád
- büdös a ruhád
- hamarabb öregedik a bőröd
- hamarabb halsz meg
- magas vérnyomásod lehet
- rákos lehetsz
Előny:
- közösségkovácsoló ereje van, néha összehoz olyan embereket is, akik nem beszélnének egymással, de a cigiszünetben mégis együtt szívnak
- néha jólesik egy-egy szál (nem napi 1, esetleg több doboz!)
Kedves kérdés feltevő!
A legtöbb ember társaságban szokik rá a dohányzásra, hisz ha mindenki dohányzik,kivéve őt akkor kiközösítve érzi magát az ember.
Én azt gondolom, h ezekkel a kérdésekkel nem fogod leszoktatni az embereket, akiknek napi szükségletűvé vált a dohányzás, és már egyáltalán nem a társaságért szívják, hanem mert szervezetük kívánja.
Úgyhogy lehet probálkozni, de mindenki csak saját magán segíthet, nem hiszem h a gyakorikerdesek.hu egyik kérdésével egy láncdohányos letudna szokni.
üdv: egy nemdohányzó ember.
A nagypapám nem ivott, nem dohányzott, példás családi életet élt.
1985-ben halt meg májrákban.
Másik papa napi 2 csomag Munkás cigi, piált mint állat, 82 évesen csendesen elaludt a konyhaasztalnál.
Hogy ki mennyit élhet nem a dohányzástól függ. nem csak. Isten? ugyan.
A dohányzás rossz dolog, én is ellene vagyok. Innen is, mint sok más mindenben eltűnt a kultúrált jelző. Kultúrált dohányzási szokások, kultúrált alkoholfogyasztás, stb.
A cigaretták egyre drágábbak, persze jó ez így de ebben az a veszély, hogy az olcsó sz@rokat veszik meg az emberek.
Ne dohányozzon senki, mert tuti nem jó ez biztos.
A válasz megírásának időpontja: ma 19:42
nem dohányzok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!