Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Kedves idetévedt dohányzó...

Kedves idetévedt dohányzó emberek! Gondoltátok volna, hogy egy szál cigaretta elszívásával 4 kerek percet veszíthettek életetekből? Ne! Ne szakítsátok meg az olvasást!

Figyelt kérdés
Mégis emberek,mire jó ez??? Telepöfékelni a tüdőt nikotinnal?Ez a jó? Ez kell nektek??? A 62 életévetek helyett akár 85-öt is élhettek!!! Kérlek benneteket, írjatok legalább 5 érvet,ami a cigaretta ELŐNYE és 5-öt ,ami a HÁTRÁNYA!!! (ez feladat!!!)Melyiket könnyebb gyűjteni??? Válaszotok épkézláb legyen,mert EZ egy komoly dolog!!!Üdvözlettel:egy lelkes dohányellenző ember
2010. jún. 29. 19:34
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező?

Ki akar a mai világban 85 évig élni!?

2010. jún. 29. 19:48
 12/41 A kérdező kommentje:
Mondjuk én!
 13/41 anonim ***** válasza:
100%
Nemdohányzó vagyok,de ez a 85 év helyett 62-t élsz szöveg megfogott,ugyanis látom az idős embereket,milyen nehéz,mennyire fáj mindenük,nehezükre esik az élet.Én spec ebből "tanulva" nem akarok 65nél,max 70nél többet élni.Addig akarok míg nem szorulok senkire,és az kb ennél a korhatárnál van.Tehát..a dohányosok élnek kb jó kort szvsz.
 14/41 anonim ***** válasza:
100%

hátrányokat nem írok, mert már írtak előttem

előnyei:

nagyon jólesik rágyújtani

megnyugtat, ha stresszelek, rákényszerít, hogy átgondoljam a dologat az idő alatt

irodai munkát végzek, és hajlamos vagyok olyankor elfeledkezni arról, hogy fel kell állni óránként mozogni, de a cigi eszembe juttatja, olyankor tornázom is egyet gyorsan

nagyszerű alap az ismerkedésre (volt már kapcsolatom, amit úgy kezdeményeztem, hogy kértem tüzet mindenféle hátsó szándék nélkül :) )

összekovácsol egy-egy társaságot

Mindamellett tervezem, hogy leszokom, csak nem épp vizsgaidőszakban :)

2010. jún. 29. 19:49
 15/41 A kérdező kommentje:
Én szeretnék! Szeretném látni és örülni annak,hogy vannak unokáim,dédunokáim,ükunokáim! de a "mai világban" ENNEK a dolognAK SENKI SEM TUD ÖRÜLNI!
2010. jún. 29. 19:49
 16/41 anonim ***** válasza:
Vagy csak te látod feketén-fehéren a világot,kérdező! előző 91%os vtam.
2010. jún. 29. 19:51
 17/41 A kérdező kommentje:
Kedves dohányzó ember!A nézeteinket egymásközt osszuk meg msn-en!
2010. jún. 29. 19:51
 18/41 anonim ***** válasza:
100%

tessék, egy teljesen szubjektív vélemény:

tetszik vagy sem, a dohányzás a kultúra része, cigaretta, szivar, vízipipa, békepipa stb. formájában.

dohányozni kellemes, dohányozni megnyugtató, közösség/csapat építő ("ú elegem van, kimegyünk egy cigire és kávéra?), dohányozni ízes, dohányozni jó alkotó tevékenység közben.

Szeretek hazautazni és beülni apuval egy sörre és cigarettázás közben megvitatni az élet nagy dolgait; szeretek hideg talppal kicsoszogni a nővéremmel a konyhába, hogy még elszívjunk egy cigit és beszélgessünk, mielőtt lefekszünk aludni, szeretek rajzolás, festés, írás közben cigarettázni, szeretek cigarettázni a repülőtéren, várakozás közben, papírpoharas kávéval és wifivel. szeretek rágyújtani étkezés után.

viszont nem szeretem a cigarettát reggel, éhgyomorra, hajnalban hazafelé buli után, nem dohányzok amikor a párommal vagyok, kivéve, ha kocsmában.

Jó dolog a dohányzás betiltása bizonyos helyeken, ne dohányozzunk a rendelőben, a váróteremben, a közértben, legyen elkülönítve az étteremben, a kocsmában/diszkóban kifejezetten előnyös a büdös bagószag, ami elnyomja más emberek büdös izzadtságszagát. Nm dohányzom hajnalban, nem dohányzom otthon, nem dohányzom nemdohányzó társaságban, nem dohányzom gyerekek mellett,

és ha én, mint dohányos tisztelettel viseltetek a nemdohányzók iránt és tekintettel vagyok rájuk, szeretném kérni a harcos nemdohányzókat, hogy hagyják abba a habzó szájjal acsarkodást, és keressenek magunak valami igazán érdekes, ténylegesen hasznos elfoglaltságot, lehet menni kutyamenhelyre segíteni, szegény embereket támogatni, jótékonykodni, ahelyett, hogy abba ütnék az orrukat, amihez semmi közük, hogy más emberek mit csinálnak, (pl. dohányoznak-e avagy nem.)

Lehet ellenezni a dohányzást, az alkoholfogyasztást, a húsevést, a drogfogyasztást, meg akármit, de ez mindnekinek a magánügye, amíg értelmes dohányzók és nemdohányzók meg tudnak férni egymás mellett. Ennél fontosabb dolgok is vannak a világban.

2010. jún. 29. 19:54
 19/41 anonim ***** válasza:
Előző válaszolónál a pont,pacsit neki:)
2010. jún. 29. 19:55
 20/41 A kérdező kommentje:

50-50 igazad is van és nem is!!! DE JUSSON ESZEDBE EZ A MONDAT,AMIKOR A CIGIT SZÍVOD:

-FÚ,MOST PÖFÉKELEK EL 4 -5 PERCET AZ ÉLETEMBŐL!

2010. jún. 29. 19:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!