A kérdés azoknak szól akik nem dohányoznak, szóval ha tudnák gyógyítani az ebből adódó betegségeket, akkor dohányoznátok?
Figyelt kérdés
Pl. Rák2018. dec. 5. 12:16
3/8 anonim válasza:
Nem. Drága, felesleges, semmilyen pluszt nem ad és rohadt undorítóan büdös
4/8 anonim válasza:
Nem azért nem dohányzom, mert félek a következményeitől, hanem azért nem mert számomra undorító, büdös és kellemetlen. Kipróbáltam fiatalon de nem szoktam rá.
5/8 anonim válasza:
Nem, mert semmilyen előnye nem lenne számomra, és még elég sokba is kerül. Nem a dohányzás okozta betegség tart vissza attól, hogy rászokjam :-)
7/8 anonim válasza:
Nem nem tudok megmaradni mar a dohanyzo emberek mellett sem nem hogy meg szivjam is. A masik meg h draga is.
8/8 anonim válasza:
Szia!
Nem, semmiképen sem.
Ugyan fiatalon kipróbáltam, de szerencsére nem sokáig, és le tudtam szokni róla. Soha többet.
Büdös, zavar a füst, és nagyon sokba kerül. Olyan, mint egy drog, csak legális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!