A herbál (drog) okozhat utólag pszichés betegségeket? , pl szorongásosb, vagy pánik betegség?
http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__dohanyzas__5986530-s..
Olvasd el haverom, ez az én sztorim. :) Szerintem hagyd a herbál-t, és ha már szívsz, akkor marihuána legyen. Nekem hónapok voltak, mire kitisztultam, és érzékeltem a valóságot.
Szerintem ez még nem pszichés betegség, de a kérdésedben ott a válasz, a herbál OKOZHAT és OKOZ is a rendszeres fogyasztóknál pszichés problémákat. Most hagyjuk azt az egyébként érdekes tényt, hogy a "világ álom" és az "élet álom" gondolatok a történelem legnagyobb metafizikai gondolkodóinál (Shankara, Schopenhauer)és költőknél megjelennek, :-) de a Te esetedben inkább oda vezethető vissza, hogy belezavart a idegrendszeri folyamatokba a herbál, ezért csökkent éberség mutatkozik. Ennek az ellenszere? Ne erősítsd semmiféle tudatmódosító szerrel, alkoholt is kerüld el nagy ívben, mozogj, járjál a természetben, olvass sokat, és ami talán a legfontosabb, naponta végezz koncentrációs gyakorlatokat. Ez az éberségi szintet emeli és segít visszatalálni. Képzelj magad elé pl. lecsukott szemmel egy egyszerű használati tárgyat (pl. gyufát)mintha ott lenne előtted, írd le magadnak a formáját, alakját, stb. gondold át, hogy mire használjuk, hogyan, stb. Elég napont 8-10 perc és nagyon sokat segíthet.
Ha nem javul az állapotod, akkor feltétlenül keress fel szakorvost (addiktológust, pszichiátert).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!