18 vagyok de még nem cigiztem, kipróbáljam?
Figyelt kérdés
Elhatároztam, hogy még érettségi előtt ki szeretném próbálni hogy milyen lehet, mert a cigifüst illatát mindig is szerettem
Rászokni nem szeretnék és valószínűleg nem is tudnék, mivel a pénz nekem nagyon fontos az életben, és nem költenék ilyen fölösleges cuccokra :)
2018. dec. 3. 20:19
2/11 anonim válasza:
Szerintem ne, de ez vegülis a te döntésed.
3/11 anonim válasza:
18 évesen még nem cigiztél? Nos először is hadd gratuláljak a magyar bajnoki címedhez! A kérdésre: minek próbálnád ki? Hagyd a francba.
4/11 anonim válasza:
Ne próbáld ki. Mi értelme lenne?
19 vagyok, nem próbáltam és nem is fogom, egyátalán nem vonz.
5/11 anonim válasza:
27 leszek és sosem szívtam el 1 szálat sem rosszul lennék a gondolattól is.
6/11 anonim válasza:
Rengeteg, változatos betegséget okozhat a dohányzás, szóval érdemes rászokni is.
7/11 anonim válasza:
Próbáld...ha rászoksz akkor se para, amellett hogy pancser leszel, mert ölöd magad és ráadásul fizetsz is érte. :D Amúgy 1300 Ft/2 nap nem pénz cigire 18 évesen, ugye? :) Jó kis fogyókúra, nem lesz pénz kajára. Arra úgy sincs szükség. A cigi pótolja az agyi fejlődéshez szükséges dolgokat.
(sarcasm)
8/11 anonim válasza:
Szerintem ne próbáld ki. A rászokás meg nem úgy működik, hogy szeretnéd-e vagy nem, lehet, hogy rászoksz, nem tudom, hogy a ciginél hogy megy, sosem dohányoztam. De ha rászoktál, ki fogod rá adni a pénzt és mindenféle "okos" és "racionális" indokot fogsz felhozni magad előtt is, hogy miért is van az a pénz a legjobb helyen. Pl. más is dohányzik, akkor semmi örömöm sem marad, ha leszokom stb.
9/11 anonim válasza:
Először próbáld ki milyen eltölteni egy órát a helyi tüdőgondozóba. Hallgasd a köhögést, hörgést, krákogást, meg a beszélgetéseket, hogy milyen jó lenne leszokni a cigiről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!