Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » 10 hónapig cigiztem, most...

10 hónapig cigiztem, most milyen lehet a tüdőm?

Figyelt kérdés
Elterveztem hogy abbahagyom.. Mert mindennap hulla vagyok és ez szerintem a cigitől van.. Most milyen lehet a tüdőm? 16/f
2018. aug. 24. 20:58
 1/6 anonim ***** válasza:
16 évesen nem lehet a cigitől ez a halálvárás...Meleg van. De az jó ötlet, hogy leteszed a cigit. Most még könnyen fog menni. Ja, a neten találsz képet róla, milyen a dohányzók tüdeje...megnézheted.
2018. aug. 24. 21:05
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem írtad mennyit szívtál,mert nem mondegy ,hogy 5 vagy 25 szálat naponta. Mindenki máshogy reagál rá, van akinek 20 év láncdohányzás után sincs nagy baja, van aki 10 év után rákos lesz. Ami biztos,hogy hosszú idő mire kárt tesz, ezalatt sajnos nagyon rá lehet szokni. Ha abbahagyod a tüdőd tisztul, pláne ilyen fiatalon. De ezt te is érzed, hogy van-e problémád, köhögsz-e, fulladsz-e, egyebek. Ha nagyon biztosra akarsz menni, akkor pedig menj tüdőszűrőre.
2018. aug. 24. 22:39
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem olyan mint egy évvel ezelőtt.
2018. aug. 25. 17:43
 4/6 anonim ***** válasza:
rákos
2018. aug. 26. 11:55
 5/6 anonim ***** válasza:
Én 16 voltam, amikor rászoktam, most 36 vagyok, és még élek. Sajnos a mai napig szeretek cigizni, és szerintem életem végéig fogok is már... Ez ilyen. Ha ezt nem akarod, ne szokj rá.
2018. aug. 26. 23:02
 6/6 anonim ***** válasza:
menyit szívtál, 10 honap alatt nem sok még
2018. szept. 4. 18:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!