Kb 5 hónapig cigiztem, de akkor 13 éves voltam. Lehetséges, hogy ennyi idő után, miközben végig letüdőztem szájrák alakult ki? És honnan tudjam meg, hogy az-e, egy fogorvos megteszi?
Figyelt kérdés
2009. aug. 29. 16:36
1/4 anonim válasza:
A szájrák kialakulásához évek kellenek, szerintem neked biztos, hogy nem az van. A fogorvos is biztos megmondja, mi bajod van, bár szerintem a házi orvosod is tud neked segíteni.
2/4 anonim válasza:
Dehogyis, 5 hónap biztos, hogy nem elég. De ez a cigitől függetlenül is kialakulhat! Miért kérdezed?
3/4 A kérdező kommentje:
Mert az egyik barátnőm félt,ha beleszív a cigimbe,szájrákja lesz,és addig soha nem féltem a szájráktól,és mivel nem figyeltem eddig ilyen szemszögből a szám,megijedtem,hogy mi van,ha szájrákom van. De ez most kicsit megnyugtatott.
2009. aug. 31. 09:39
4/4 anonim válasza:
ha nem tüdőzöd le akkor lessz szájrákod, ha ledüdőzöd akkor meg tüdőrákod lessz, ilyen egyszerűXD am én 14 vok és cigizek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!