Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Hogy szokjak le a dohányzásról?

Róbert dávid kérdése:

Hogy szokjak le a dohányzásról?

Figyelt kérdés
10 éve dohányzom,rendszeresen napi 1,5 doboz elmegy,és már elegem lett belőle,drága,káros,eddig bármilyen módszert kiprobáltam sehogy sem sikerült leszoknom,úgy érzem hogy megfosztanak valamitől ,cigi nélkül el se tudom képzelni az életemet.Sodorni szoktam a cigit,dohányból 27/F

2018. okt. 13. 17:07
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Hidd el, hogy képes vagy rá, sportolj.
2018. okt. 13. 17:46
 12/15 anonim ***** válasza:
Én csak azt tudom mondani, hogy én hogyan szoktam le: elszívtam az utolsó szálat, és nem vettem több cigit. Volt fél doboz tartalék direkt a szekrényben, hogy ha netán majd' megvesznék, legyen mihez nyúlni. Azóta már az sincs, mert odaadtam másnak. Január elején szívtam el az utolsó cigimet, és tök jól elvagyok dohányos társaságban is. Szeretem, hogy nincs rossz íz a számban, hogy nem büdös a kezem, a ruhám, a hajam, és egy csomó pénzt spóroltam össze (külföldön élek, itt egy doboz 5 euró, napi egy dobozzal szívtam, számold ki, azóta vettem egy laptopot is meg egy halom egyebet). Az első hét volt rossz, álmodtam is, hogy cigizek, aztán bűntudatom volt álmomban, hogy de hiszen én nem is cigizek, akkor meg minek szívom. Könnyen ment.
2018. okt. 13. 18:13
 13/15 anonim ***** válasza:

Én tovább szívtam mint te és már 2 doboz is elment 1 nap.

Csak pirosat szívtam az volt jó, kék cigivel nem türtem.

Aztán kb fél évig biztattam magamat hogy LEKELL SZOKNI!

Letettem egyik nap és azóta nem gyujtottam rá, de nem is hiànyzott sose. Nekem nem volt elvonási tünet meg semmi.

AKARTAM és sikerült.

Én sose helyettesítettem semmivel, mint rágó vagy cukorka.

Aztàn néhány év mulva az italt is így hagytam abba.

Azóta soha egyik sem.

Hidd akarat kell hozzá.

Lehet hogy amit most írok neked nem fog tetszeni.

De te még nem akarsz igazán leszokni, különben itt nem kérdeznéd meg. Ez csak olyan önáltatás, önsajnáltatás hogy másokkal beszélgetsz erről és elmondhatod hogy márpedig te mindent megpróbáltál és még se sikerül.

Mégegyszer mondom: AKARAT KELL HOZZÁ!

2018. okt. 14. 22:19
 14/15 anonim ***** válasza:
Szerintem egyszer vágd ki az összes cigit a kukába és többet ne menj dohányboltba. Gondolj bele: ameddig van, csak a kifogásokat fogod magadban keresni, hogy miért szívd el.
2018. okt. 15. 21:39
 15/15 anonim ***** válasza:
Sosem fogod tudni letenni. Akaratgyenge ember vagy, aki nem képes felelősségteljes döntést hozni és nem hallgat az észérvekre saját érdekében sem. Ha nem így van, cáfolj meg!
2018. okt. 26. 00:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!