Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Ha elkezdek futni akkor...

Ha elkezdek futni akkor kevésbé káros a dohányzás, illetve nő a tüdőkapacitásom? Napi 1-2 szál cigiről van szó.16/F

Figyelt kérdés

2018. szept. 1. 15:00
1 2
 11/15 A Tengerész ***** válasza:
100%
10-esnek mondanám, hogy egy világ dőlt bennem ösze amikor a Schirillát megláttam, hogy dohányzik. Pedig ő aztán igazi sportember volt. Szóval vannak kivételek. Általában a "férfiember" azért kezdett el az én fiatal koromban dohányozni, hogy felnőttnek nézzék és nem gyereknek. 20 éves koromban elkezdtem cigizni, kb úgy mint te, hogy elszívtam egy héten egy dobozzal ( füstszűrős Fecske 4,40 Ft/csomag). Aztán azt mondtam magamnak "hülye vagyok én?? Hát engem már senki nem néz gyereknek, én TÉNYLEG felnőtt vagyok!" Eldobtam a cigit és azóta se szívtam. Most 74 vagyok, az ÖSSZES dohányos barátom meghalt már, többnyire valamilyen rákban, rettenetes kínok közt. Csaxólok.
2018. szept. 8. 08:25
 12/15 A kérdező kommentje:
Utolsó ne nézz hülyének légyszi xdd
2018. szept. 8. 10:40
 13/15 anonim ***** válasza:
Ha itt tartunk a futás is egészségtelen :D A város közepén, szmogos levegőben, betonon még az izületeket is jól leterheheled. Ha teheted salak pályán fuss. És nem árt egy jó futócipő se.
2018. szept. 8. 12:19
 14/15 A kérdező kommentje:
Nem városban futok, nem betonon és van egy jó drága futócipőm
2018. szept. 8. 13:24
 15/15 anonim ***** válasza:

A cigi okozta kározodást nem ellensúlyozza a futás. Sorry. :)

Mi a francnak 1.2 szál? Mert menő? Hamar lesz belőle 12. Addig hagyd abbanamíg nem szoksz rá

2019. aug. 11. 11:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!