Miért nem jönnek elő az elvonási tünetek?
Én meg ateista vagyok, és nekem se volt elvonási tünetem, szóval semmi köze a kettőnek egymáshoz. :)
Inkább az, hogy most valószínűleg tényleg elhatároztad magad. Én azt vettem észre, hogy amíg csak próbálkoztam, vagyis csak úgy csináltam, mint aki próbál leszokni, de valójában minden kis ürügyet felhasználtam a rágyújtásra, akkor a szervezetem is jobban produkálta magát, hogy márpedig gyújtsak rá, szédültem, fájt a fejem.
Amikor tudtam, hogy na most tényleg leszokok, akkor nekem se volt semmi tünet, csak egy kis hiányérzet, de azt már könnyű volt figyelmen kívül hagyni úgy.
A több kajálás nekem is meg volt, meg is próbáltam fogni a legeljén, mert megbíztattak, hogy ha leteszem, akkor 20-25 kilós hízás várható. Végül odafigyeléssel 8 kg jött fel, amit azóta leadtam. Te is figyelj oda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!