Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Miért nem jönnek elő az...

Ifj. Varga János kérdése:

Miért nem jönnek elő az elvonási tünetek?

Figyelt kérdés
Már egy hete nem dohányzom, és még semmi komolyabb változást nem érzek! Az igaz hogy nagyon sokat eszek mostanàban, a kelleténél jóval többet. Ami persze nem bej, mert elég nádszál vok! De mitől nem jöttek még elő? (Azt is mwg kell mondanom hogy vallásos vagyok és sokat imádkozok hogy erős legyek!)

2018. júl. 24. 10:21
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ez miért lenne probléma, örülj neki.
2018. júl. 24. 10:26
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Apám 30 évet dohányzott, amikor abbahagyta egyik napról a másikra, semmilyen tünete nem lett. Már 2 éve nem gyújtott rá.
2018. júl. 24. 10:30
 3/6 anonim ***** válasza:

Én meg ateista vagyok, és nekem se volt elvonási tünetem, szóval semmi köze a kettőnek egymáshoz. :)

Inkább az, hogy most valószínűleg tényleg elhatároztad magad. Én azt vettem észre, hogy amíg csak próbálkoztam, vagyis csak úgy csináltam, mint aki próbál leszokni, de valójában minden kis ürügyet felhasználtam a rágyújtásra, akkor a szervezetem is jobban produkálta magát, hogy márpedig gyújtsak rá, szédültem, fájt a fejem.

Amikor tudtam, hogy na most tényleg leszokok, akkor nekem se volt semmi tünet, csak egy kis hiányérzet, de azt már könnyű volt figyelmen kívül hagyni úgy.

A több kajálás nekem is meg volt, meg is próbáltam fogni a legeljén, mert megbíztattak, hogy ha leteszem, akkor 20-25 kilós hízás várható. Végül odafigyeléssel 8 kg jött fel, amit azóta leadtam. Te is figyelj oda.

2018. júl. 24. 10:31
 4/6 Miss Endzsi ***** válasza:
Hosszú ideig mindennap elszívtam pár szálat, semmi tünetem nem volt soha.
2018. júl. 24. 10:39
 5/6 anonim ***** válasza:
Mert szerencsés vagy! Én pl egyik napról a másikra letettem de én mindennel így vagyok! Ez valamikor rossz valamikor jó!
2018. júl. 24. 15:27
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.. csak azért aggódtam hogy nem e valami belső betegség miatt nincse tünet ami meg gátolná. Bár ez így kimondva butaságnak hangzik. Szóval akkor nem vok egyedül ezzel.. s nem csak nekem sikerült ilyen könnyen le tenni!!! 😄😄😄
2018. júl. 24. 22:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!