Pár napja álltam le a fű használatával,2 év mindennapos szívás után. Nektek mik vagy mik voltak az elvonási tünetek? És meddig tart mìg nem kívánom?
Mivel elvileg nem okoz fizikai fuggoseget, igy nem is kellenenek hogy legyenek elvonasi tunetek, na de a lelki fuggoseg viszont durvabb barminel. Hozzatennem, hogy gratulalok hogy lealtal. Nem is gondolna az ember milyen nehez annahagyni.
Ha tapasztalatbol kell beszeljek, nalam annyi volt amikor szüneteltettem a dolgot, hogy baromira azt ereztem egy leirhatatlan erzesel, hogy hianyzik valami az eletembol. Az ami mindennap atkalauzolt egy egy “mindentleszarok, csak k.jol vagyok” feelingbe. Na meg ami a legfontosabb, nem tudtam aludni, de tényleg nem. Ha aludtam is, sz.rul. Szoval nagyjabol ennyi, fizikai tunetek tenyleg nem voltak, egyszeruen csak vagytam ra belulrol, es hianyzott a feeling. De siman at elhet veszelni. Mindent bele!
Elso valaszolonak koszonom
En is ezt erzem, valami hianyzik az eletembol
Remelem minnel hamarabb elmullik ez a borzaszto erzes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!