Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Hogyan tudnám “megjátszani”...

Hogyan tudnám “megjátszani” hogy cigizem és iszom? (Légyszi olvasd el a kiegészítést)

Figyelt kérdés

Belekeveredtem egy nagyon rossz baráti társaságba. De van köztük egy lány aki nagyon régóta a barátom és semmiképp nem szeretném elveszteni.

Nagyjából 6-7 emberről van szó, többségében fiúk, egy másik csaj meg ugye a barátnőm.

Tegnap kotta részeg lett, nekem kellett hazatámogatnom. Rajtam kívül mindenki cigizett, ivott, nem is keveset, én meg szarul éreztem magam és idióta kifogásokat találtam, hogy miért nem szívok.

A neveltetésemből adódóan nem szeretnék ilyen lenni, de nem is akarok ott ülni mint egy rakás sz@r, remélem meg tudtok érteni. Biztos van valami megoldás, ugye?

A legdurvább az, hogy 2002,3-as személyekről beszélünk, ezért tartom eszméletlenül korainak..

Légyszi csak normális emberek írjanak!

Saját tapasztalatot is várok! :)

2018. júl. 16. 08:47
 1/8 Dóri84 ***** válasza:
100%
Semmiképp ne akarj más lenni, mimt aki vagy!!!!! Maradj egyéniség! Ne is járj ebbe a társaságba! Ha emiatt elbeszíted a barátnődet, persze, hohg fáj,de megéri. Majd lesz másik, akivel egy az értékrendetek. Hidd el én is megtapasztaltam ezeket a dolgokat. 34 éves vagyok és már annyival másképp látom a dolgokat. Mond el a barátnődnekh te nem érzed jól magad ezek között az emberek között. Ha igazi barátnő, megérti, ha nem kukába vele. Ne hagyd el a szerinted helyes utat!!!!!!
2018. júl. 16. 08:56
 2/8 anonim ***** válasza:
62%

Én megértelek öcsi. 32 éves vagyok és nekem a lankadt farkam miatt kell megjátszanom, hogy mekkora bika vagyok. Oszt mindig aszondják, amík kutya ugat az nem harap.

Markúd nyakon a cefrés üveget, oszt jól húzd meg, mert nekünk impotenseknek ez az egyetlen örömünk.

2018. júl. 16. 09:07
 3/8 anonim ***** válasza:
93%

Szerintem eselytelen, hogy megjatszd, ha csak nehanyszor ittak es cigiztek eddig, rafognak jonni, hogy hulyen tartod a csikket, egyszer sem esel el a reszegsegtol. Szerintem egy elege kellemetlen tarsalgas venne kezdetet.

Miert kellene inni mert mas iszik?

Ennyi idosen kezdtem (talan 1-2evvel korabban) inni cigizni es egyeb konnyeb dolgokat csinalni, nem azt mondom, hogy megbantam, de, hogy hogyan fogok leszokni a cigirol es a konnyukrol az egy nagyon jo kerdes, rengeteg probalkozason tul vagyok..

Szerintem hagyd ott a brigadot es a csajt.

2018. júl. 16. 09:15
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
mégis mit gondolsz hogy lehetne "megjátszani"? hlye vagy már bocsánat? ha az vagy és egy buta liba miatt ilyen társaságba keveredsz, akkor a legjobb amit tehetsz hogy tényleg iszol meg szívsz. és a te bajod hogy olyan leszel mint azok. ha van egy kis eszed meg tényleg olyan jókislány vagy akkor meg otthagyod a pcsába azt a barátnődet és keresel értelmeset. nekem az összes barátom ilyen lett, én meg szépen hagytam őket a gcibe mert nem érdekeltek tovább, pont.
2018. júl. 16. 09:17
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
(17f) En is voltam ilyen tarsasagba eleg sokat es sok ilyen ember is vett korbe, egyszeruen nem cigizel es tudni fogjak utana h te nem dohanyzol. Ivasnal meg mertekkel max megkostolod ennyi, v nem is iszol. De a legegyszerubb.. Nem logsz veluk. En se akartam ilyen lenni es lass csodat, nem is lettem. (Tapasztalatbol beszeltem.)
2018. júl. 16. 09:27
 6/8 A kérdező kommentje:
#4 nem vagyok hlye. Ha egy kicsit is empatikus lennél akkor nem szólnád le a másikat.. Szerintem te is tudod, hogy ebben a korban mekkora a megfelelési kényszer.. nem olyan egyszerű otthagyni öket a pcsába...
2018. júl. 16. 09:56
 7/8 anonim ***** válasza:
Nehezen, ebben a korban így érzed, de később ez változni fog, mert van aki már nem akar barátkozni.
2018. júl. 16. 15:44
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem érzed közéjük valónak magadat, szerintem építsd le ezt a társaságot, ne menj velük. A csajnak meg mondd meg hogy nem mész mert úgyis az a vége hogy mindenki berúgik mint az állat.

A csaj meg menni akar, akkor meg menjen, ha nem tanult a mostaniból...

2018. júl. 16. 19:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!