Szoptatás alatt milyen kálcium kiegészítést, pótlást szoktatok adni az anyakutyának?
Nem kéne szaporítani. Az akitől a kutyád van, szaporító. Ő egy undorító állatkínzó, ne légy olyan, mint ő.
Ivartalanítsd a szukát és mások előbb tájékozódj, mielőtt zsákbamacska kutyát veszel. Ne legyen kölyke
A tenyésztő csak tud valamit, ha győztes kutyát volt képes létrehozni.
Gondolom, nem olyan készítményt ajánlott, amit ő nem használna.
Mi alapján nem bízol az ajánlottban?
Köszönöm, én is az első válaszadónak írtam a soraimat. Az állatorvosok a Cal-D-Phos-t javasolják, de a beltartalmi értékei és ár/érték aránya miatt nem a legjobb. Ezért kértem gyakorlati szakemberek tapasztalatait is.
A másik! Tényleg jó lenne már különbséget tenni azok között is, akik disznóólakban 40esével tartják a felkapott fajtákat és azokat értékesítik, ebből élnek és azok között, akiknek van fajtatiszta, -sokszor szintén származási lappal rendelkező- kutyája, de megtesz mindent azért, hogy egy egészségesés szép fajtatiszta kutyával párosítsa, de nem kér törzskönyvezést a kölykökre. Nekem van egy másik fajtából olyan származási lappal nem rendelkező kutyám, amelyiknek az anyja magyar évgyőztes volt (régi barátság fűz a kutya gazdájához, ismerem és láttam az eredményeit), de a MEOESZ-nél uralkodó helyzet miatt inkább származási lap nélkül adta el jó ismerőseinek a kölyköket. A kan, akivel fedeztetett egy olyan kan közvetlen utóda, amelyik 2x volt a fajtagazda gazda országban évgyőztes! Aki a kutyámra azt mondja, hogy fajtajellegű keverék, hát bocs, hogy a minimum, hogy nem veszem komolyan..:-) Ez a kutyánk abszolút csak családi kutya, imádjuk, kicsattan az egészségtől,pedig egy " undorító szaporító, állatkínzótól" származik. :-D :-D Sajnos az állatvédőknek önmagukat kikiáltó aktivisták jelentős része éppen ezzel dolgozik az állatvédelem ellen, hogy ilyen szintű agresszív " kampányt" folytatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!