Josera family-t ajánlatnátok szoptatós anyakutyának és kölyköknek? Jó erre a célra?
Az van ráírva, hogy a kölyköknek 4 hónapos kortól adható, de a szukának megfelel.
Ilyenkor általában a szuka és a kölykök is junior tápot esznek
Amúgy ha befogadtad a kutyát, hivatalosan, akkor tetess bele chipet, mert menhelyről is csak úgy lehet kiadni!
1. Válaszoló vagyok
A petissimo oldalán olvastam, hogy 4 hónapos kortól lehet azt a tápot adni, nem arra értettem, hogy alapból tápot mikortól kaphat egy kölyök! ;)
#3 a petissimo oldalán is az van, hogy 4 hetes kortól.
"A Josera Family magas energiatartalmú kész száraz kutyatáp, értékes fehérjékkel, E vitaminnal az immunrendszer támogatásáért, valamint biotinnal az egészséges és fénylő szőrért. Szuka kutyáknak a vemhesség utolsó harmadában és a szoptatás idejére ajánlott.
Már négy hetes kortól adható kölyökkutyáknak, vízbe áztatva kiváló kiegészítő táplálék az anyatej mellé.
A kész táp inulint is tartalmaz. Ez a természetes probiotikum támogatja a kiskutyák emésztőrendszerét a kritikus választási időszakban.
A vemhesség utolsó heteiben felkészíti a szukát a fiallásra
Biztosítja a szoptatás alatti magasabb energiaszükségletet
4 hetes kortól kiegészítő tápként szolgál a kölyök kutyáknak
Kistetsű kölyök kutyákkal 8 hónapos korig etethető"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!