Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hogyan tudom jól megjátszani...

Hogyan tudom jól megjátszani hogy beteg vagyok?

Figyelt kérdés
Kéne néhány trükk amivel betegséget színlelhetek!
2010. jan. 11. 21:25
 1/6 anonim ***** válasza:
93%
Doga lesz? Hát barátom...
2010. jan. 11. 21:27
 2/6 anonim ***** válasza:
93%

anyósom mindig ájulást színlelt, ha mással nem érte el a célját

elkezdte kapkodni a levegőt, mint akinek légszomja van, majd összeesett

az elsőnél nagyon megijedtünk, aztán a sokadiknál rájöttünk, hogy csak megjátsza magát - úgyhogy ne vesd be sokszor, mert kiderül

lány vagy vagy fiú amúgy?

2010. jan. 11. 21:29
 3/6 anonim ***** válasza:
89%
a meleg gyümölcslétől lehet hányni bár még csak hallottam róla. Amúgy én lazán bebeszélek magamnak egy hőemelkedést:D
2010. jan. 11. 21:30
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

én is csak elhitetem magammal és rájátszok és a végén még tényleg hőemelkedésem is lesz :D

Mondjuk ha este pulcsiban és nadrágban alszol elég rosszul leszel reggelre :D és a hőmérsékleted is egész magas lesz ;)

Bár ne felejts el hamarabb felkelni mint ahogy keltenek mert ciki ha ruhában vagy :D

2010. jan. 11. 21:32
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy szoktam hogy kómásan kivonulok a szobámból, aztán amikor közelben van valaki hirtelen elrohanok budira és köhögök meg hányok egyet.
2010. jan. 12. 03:51
 6/6 anonim ***** válasza:
69%
hát ez kész! :D:D:D szét röhögöm az agyam.. bocs az offért :D:D xD
2010. jan. 13. 11:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!