Ilyen létezhet?
Nem dohanyoztam sosem viszont a baráti körömben sokak igen. Ez azzal jár ugye hogy ha velük vagyok a füstöt érzem elég sokszor. Egy ideje kevesebb időnk van találkozni így nem is kell a dohanyzasukkal járó füstös érezném. Viszont egy úgymond hianyerzetem van és hiányzik az illata és ki is próbálnám egy ideje. A cigi füst okozhat ilyen "függőséget" vagy késztethet rá hogy kipróbálja az ember? Számomra is eléggé érdekes ezért lennék kíváncsi hogy más tapasztalt e ilyesmit vagy hasonló helyzetben járt e már.
Nem szeretnék rá szokni se kiprobalni csak mégis érzem ezt a késztetés hogy úgymond a szervezetem arra utal hogy próbáljam ki.
19/L
Igen.Passziv függőség.
Családom aktiv és láncdohányosokból állt,én párszor kipróbáltam.De nem szívom.
A füst nagy mértékbe zavar,de " hiányzik" is
A dohányfüstben is van nikotin, a nikotin pedig méreg, függőséget okoz.
Illetve lelki késztetés is lehet, egy kis nosztalgia azon idők iránt mikor gyakrabban találkoztatok és ahhoz hozzá tartozott a cigifüst is.
Ki ne próbáld, mert eléggé addiktív és a kipróbálás után jöhet a "csak még egy szál", majd végül rászoksz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!