Létezhet, hogy egyetlen gramm herbáltól megőrüljek?
Tavaly áprilisban kaptam egy kis legál zöldet, 4 cigibe szívtam el, négy napig tartott. Utána néhány hónapig olyan volt, mintha álmodnék, mintha a saját életemet kívülállóként figyelném, mintha a világ és én elkülönültünk volna. Általában rossz hangulatom volt, de ez a használat előtt is elég gyakori volt, alapvetőleg egy negatív ember voltam. De ennyire azért nem.
Rengeteg rossz dolog ért az életemben, és nem is tudom a herbálra kéne-e minden rosszat korlátozni, de szerintem előtte nem volt baj. Már egy egyszerű hétköznapi párbeszédhez (pl. buszon jegyet venni) is tíz perces lelki felkészülés kell, hogy bátorságot gyűjtsek.
Ha beszélek valakinek a herbálról, mindenki elvonóra akar küldeni, holott nem függő vagyok, egyszer szívtam, egy éve. De mintha bezavart volna a rendszerembe. ;-( Arra lennék kíváncsi, hogy más járt-e így, és ha igen, mit tett, hogy jobb lett?
Folyamatos belső párbeszédjeim vannak, nem tudok aludni, az agyam "beszélget", és gondolkozik, holott én ezt nem is akarom.
Félek beszélni, mindenben a rosszat látom, mindenkiben a hátsó szándékot keresem...
nekem még 3 éve volt hasonló, akkor én nagyjából egy fél év alatt lettem teljesen jól.. addig néha rámjött a para, hogy örökké úgy maradok, de hálistennek elmúlt szépen lassan az egész.
kitartást!
Nem is az a pontos kifejezés, hogy "kész lettem" tőle, mert tudtam magamról, csak azt éreztem, hogy mindjárt meghalok, 500-al dobogott a szívem, tudod, a szokásos herbipara...
Elég ijesztő, hogy egyetlen gramm több mint egy évnyi szenvedést tud okozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!