Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » 2 napja tettem le a cigit és...

2 napja tettem le a cigit és nagyon furcsa dolgokat vettem észre magamon. Ez amiatt van mert leszoktam?

Figyelt kérdés

Először is úgy kezdődött, hogy én nem voltam nagy dohányos napi 3-5 szál de egyik este kb 3 óra alatt elszívtam 1 dobozt. Ez annyira megijesztett, hogy mondtam soha többet. Reggel mikor felkeltem remegett a kezem (nem úgy mintha fáznék hanem olyan betegesen, van ilyen betegség amikor remeg a kezed na olyan mert nem én irányítottam) A bal combom azóta is fáj (nem tudom mitől) a szívem ezerrel ver, és lever a víz egész nap + fáj is a fejem (nem a meleg miatt) random elkezd szúrni az oldalam és néha ilyen nyomó érzés van, a szívem körül és nagyjából ennyi. Most ez normális, Ha egy darabig nem szívom? Lassan 3 napja vagy ez. Ez átlagos dolgok ha valaki leteszi vagy ez teljesen más és menjek orvoshoz?

18/F

2018. máj. 29. 14:53
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
azt én se értem, de lehet beütöttem vagy meghúzódott ezzel a doki se tudna mit csinálni :/ annyira nem fáj csak ha nyomkodom, ülésnél nem. a nagy része már eltűnt mint a kézrángás, verejtékezés az csak az elején volt. most még ez a random szúr az oldalam van ami kicsit zavaró de 1-2 mp és eltűnik. Csak kellemetlen nem kibírhatatlan. Nem tudom mi legyen ha 1 hétig változatlan valószínűleg elmegyek a dokihoz :S
2018. máj. 29. 20:44
 12/14 anonim ***** válasza:
Én párszor már leszoktam, amiket tapasztaltam az első hétben: izzadás, hőhullámok, idegbetegség, feszültség és hogy iszonyatosan rágyújtanék...
2018. jún. 4. 09:21
 13/14 anonim ***** válasza:

Latod es erre a sza.r.r.a koltenek az emberek... Es meg fel vannak haborodva ha azt mondjak hogy okos ember nem cigizik xD

Amugy 30 szal ciginyi nikotin a halalos adag, ha ezt par ora alatt szivja el valaki.

2018. jún. 4. 23:54
 14/14 A kérdező kommentje:

így 1 hét után ez a random szív és körüli benyilallás maradt meg. Valami magnéziumot szedek rá, azt mondták jó lesz.

Azért 30 nem volt mondom egy doboz, de azóta egy száll se :) nekem ez a mentális rágyújtanék egyáltalán nincs csak a testi jelek voltak amik egyre jobban múltak ahogy az idő telt.

2018. jún. 5. 16:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!