Sokáig fûveztem és agyilag letompultam és a hozzáàllàsom is megváltozott nagyon mintha kicseréltek volna de már leszoktam csak szeretnék olyan lenni, mint rég. Mit csinálhatnék?
"hogy ha idegsejtek pusztultak el emiatt, azok nem jönnek helyre" - azért ehhez az illető tényleg jó sokáig és napi szinte jó sokat kell szívjon hogy megtörténjen.
Az amit te most érzel kedves kérdező normális, a THC nagy részben tompítja a motivációért felelős receptoraidat az agyba, nagyon sok füvest barátom és köztük én is észre vettem magam (ez egy tény és valós dolog) ha szívsz kevésbé vagy motivált és kevésbe tudod JÓZANUL élvezni a mindennapi örömöket. Nem tudom mióta nem szívtál (kérdező) de kb másfél/2 hónap kell annak hogy a receptoraid vissza álljanak a normális kerékvágásba. Onnantól hogy visszaálltak szerintem már minden megy magától :) jönnek alapból az érdeklődések maguktól. Nekem pl fontos hogy legyen egy lány az életembe, amíg szívtam le se szartam, rá másfél hónapra hogy abbahagytam azon vettem észre magam hogy tényleg visszakaptam annyira az érdeklődésemet irántuk hogy már néztem melyik csajnál próbálkozzak majd be :D Ha én visszakaptam az élet kedvem csak simán "leszokással" neked is menni fog, pedig hidd el, én is éveken keresztül nyomtam és még se "haltak meg az idegsejtjeim" ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!