2 napja tettem le a cigit és nagyon furcsa dolgokat vettem észre magamon. Ez amiatt van mert leszoktam?
Először is úgy kezdődött, hogy én nem voltam nagy dohányos napi 3-5 szál de egyik este kb 3 óra alatt elszívtam 1 dobozt. Ez annyira megijesztett, hogy mondtam soha többet. Reggel mikor felkeltem remegett a kezem (nem úgy mintha fáznék hanem olyan betegesen, van ilyen betegség amikor remeg a kezed na olyan mert nem én irányítottam) A bal combom azóta is fáj (nem tudom mitől) a szívem ezerrel ver, és lever a víz egész nap + fáj is a fejem (nem a meleg miatt) random elkezd szúrni az oldalam és néha ilyen nyomó érzés van, a szívem körül és nagyjából ennyi. Most ez normális, Ha egy darabig nem szívom? Lassan 3 napja vagy ez. Ez átlagos dolgok ha valaki leteszi vagy ez teljesen más és menjek orvoshoz?
18/F
"Lassan 3 napja" igen, olyan 6 óra és 3 napja lesz kereken.
De ha okoz ilyen tüneteket akkor minek menjek orvoshoz? Mit tud mondani? vagy én mit mondjak neki? Az a másik kardiológiára 3 hónapra kaptam beutalót,(ez volt 2 hete amit írtam) háziorvos meg semmire sem jó, az ő szavára nem adok
Most kicsit megijedtem, nektek milyen volt mikor letettétek? Semmi mellékhatás?
Hát, amikor én egyszer leszoktam (sajnos 3 és fél év füstmentesség után újra rágyújtottam) akkor semmi ilyesmit nem tapasztaltam. A fizikai része smafu volt, inkább pszichikailag volt nagyon kemény nem rágyújtani. Nem fájt semmim, csak idegbeteg voltam hetekig.
A 3 és fél év alatt is folyamatosan hiányzott az érzés, hogy rágyújtsak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!