Füves e-liquid tanácsok, tapasztalatok?
Alaplöttyibe kell "beáztatni"?
Milyen arányban, hogyan?
Mennyit kel kb. várni?
---
Valaki tudna írni tanácsokat vagy tapasztalatokat(természetesen csak aki már kipróbálta)?
“Csináld meg magadnak, legálisan szerintem nem tudsh szerezni...
Csak beaztatod a fuvet, es hagyod allni par honapig.” Ezt talaltam egy hasonlo kerdes alatt
Amugy nem tudom de engem is erdekelne😅 lattam mar cannabisos liquidet de annak csak az íze lehet olyan🤷🏿♂️ Talan ha hollandiabol berendelsz🤷🏿♂️
Youtube-on vannak róla videók hogyan kell.
1 Tiszta Glicerint kell venned (növényi alaput).
2 kell két digitális hőmérő
3 2 edény + olaj
A motyót beáztatod hogy épp ellepje a glicerin a kisebb edénybe. Egy nagyobb edénybe olajat töltesz és beleteszed a kisebb edényt. Egyik hőmérő az olajba a másik a motyóba. Ugy kell melegíteni, hogy 80-nál több 130-nál kevesebb legyen a motyó hőmérséklete. 90 perc után le lehet szűrni, és megismételni a folyamatot még 2x. Én kipróbáltam és zseniális. Az íze páratlan jó lesz, hatását tekintve (bár ez a menyiségtől is függ) kis kellemes jókedvet csinálós, nem az arcleszaggatós fajta lesz. Bár én 10ből csináltam 200ml-t szóval nem is lepett meg az eredmény...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!