Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Milyen e-cigit érdemes venni...

Milyen e-cigit érdemes venni ego helyett? Liquid keverés arányok?

Figyelt kérdés

Eddig ego aio volt, nekem tökéletes is lenne, ha nem kéne szinte minden nap porlasztót cserélnem, mert leégnek. Milyen ehhez hasonlóak vannak? A lényeg, hogy minőségibb legyen, ugyanilyen kicsi, egyszerű, bírja sokáig a porlasztó, és ne olyan rohadt nagy füstje legyen, hanem kb annyi mint az ego-nak.

A másik: Liquid keverésnél ugye meg van adva, hogy milyen arányba kell az aromát belerakni az alapba, mondjuk 0,8% de ha 2 (vagy több fajta) aromát akarok összekeverni, akkor a megadott aránynak a felét kell mindkettőből, 0,4%-0,4% vagy így is mindkettőből 0,8-0,8%?

2018. máj. 10. 21:04
 1/4 Lipton. ***** válasza:

Inkább felújítós kazánt válassz szerintem.

Ha mindenképpen cserélhető porlasztósat akarsz, akkor dvarw k-t ajánlom, több féle porlasztóval kompatibilis illetve jobb minőségűek.

Nem tudom melyik márka aromáiról van szó, de a 0.8 nagyon kevés, tömény mentolból szoktunk ilyen arányban keverni.

4-8%-ra gondoltál szerintem.

Ha "vegyesen" akarod keverni, akkor arra figyelj, hogy az egyik íznek dominálnia kell, tehát nagyobb százalékban alkalmazod, mint a másikat.

2018. máj. 11. 00:40
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszi, de én nagyon nem értek hozzá, hogyan kell összeszerelni, mi-mihez passzol, ezért kéne inkább egy egyszerű, készen vehető cucc, amin csak porlasztót kell cserélni amikor leég. (olyasmi mint az ego, csak ne naponta égjen le...)

Igaz, elírtam a %-ot. Így belegondolva tényleg logikus hogy az egyik domináljon, de még mindig nem teljesen tiszta :D Ha akarok mondjuk egy erősebb dohány ízt egy kis csokival például és mindkettőre 8%-ot ír a gyártó, akkor a dohányosból mehet bele a 8% csokisból meg 4%? Vagy így már túl tömény lenne?

És adalékot érdemes még mellé rakni?

2018. máj. 11. 04:37
 3/4 anonim ***** válasza:

DL vagy MTL?

ha dl:

[link]

Én ezt vettem innen, 3 hete kb, azóta első porlasztó van benne, és kb 50ml cuccot toltam át rajt. Ez DL. Még mindig fehér szinte.

2018. máj. 11. 08:37
 4/4 anonim ***** válasza:

Nézz szét az Eleaf ijust készülékei közt, azok is porlasztósok, mondjuk jóval nagyobb gőzt ad, de cserébe a porlasztó nagyon sokáig bírja.

A keverést gondolom 10ml-re érted, ahhoz szoktunk 0,x ml aromát keverni. Ha két ízt akarsz kombózni és nem akarod, hogy az egyik domináljon, akkor fele-fele arányban kell keverned (már ha mindkét aromának egyezik a keverési aránya, tehát mindkét aromát 8-8%-ban ajánlják).

Csak példaként: van egy mogyorós és egy kávés aromád, mindkettőnek a keverési aránya 8%, akkor 4-4%-ba kell keverned. Ha pedig csak 10ml-t akarsz kikeverni, akkor 0,4-0,4%

2018. máj. 11. 11:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!