Hogyan szoktál rá a cigire?
Kezdeném a saját történetemmel.
12éves rossz társaság miatt elszívtam egy héten 2-3szálat. Ez elég sokáig tartott aztán megvettem az első doboz cigimet. Ez egy kék bond volt. Akkor még nem tudtam, hogy lekéne ezt a sz*rt tüdözni, szóval nem éreztem semmi különöset. Aztán megtudtam, hogy lekéne tüdözni, hát ez volt életem eddigi legrosszabb élménye, nagyon sz*r volt amikor letüdöztem. Aztán hozzá szoktam.
Kb 10doboz után éreztem, hogy kívánom, és reggeli útán elszívtam, éreztem, hogy ellazít.
Most meg itt állok 16 évesen, és rászoktam. Probálok egyre kevessebbet szívni(2-3 szál) és a többit tubákal helyettesíteni. Ezek útán senki se mondja milyen mennő a cigi.
az első slukkot tesómtól kaptam, kb 10éves...
de igazából 15évesen gyújtottam rá, életem első szál cigije egy piros Marlboro volt. Jó erőssel kezdtem.:D
Kb a feléig szívtam, nemkellett...eldobtam, de nem fuldokoltam tőle.
Aztán olyan menő akartam lenni, hogy nagyon. gondoltam énis veszek 1 dobozzal változó volt...vettem Pall Mallt, Multit, És Kentet meg ezüst Marlbit.
De sosem tüdőztem le, ki is cikiztem miatta...
Aztán kisebb hónapos megszakitásokkal naponta kb3 szálaz 2SZIVTAM"
17évesen átkerültem a mostani új sulimba.... egy gettoba.
itt mindenki cigizett szünetekben, nem csak a 18asok.
Másnap vettem egy doboz cigit... és szépen lassan azon vettem észre magam, hogy MÁR napi 9szál elmegy. 1órás megszakítással a suliudvaron, pl.: az arany marlbiból meg a kék multiból, kék bondból...szóval erőseket szívtam és MÁR tüdőre.
Rászoktam! Az volt a legnagyobb gondom, hogy h tudom megvenni a következő doboz cigimet, remegtem érte.
Aztán most 1 hete nagyon megfáztam. Fájt a tüdöm, nehezen lélegeztem.
Azóta nem gyújtottam rá, de nagyon hiányzik.
Úgy szoktam rá ahogy általában a fiatalok, kaptam mindig 1-1 szálat, szépen tüdőre ahogy kell kicsit szédelegtem de nem volt tőle különösebb bajom, aztán egyre többször gyújtottam rá, és az első saját dobozom után már nem volt visszaút. Ez volt 3 éve, most 1 doboz bőven elmegy egy nap.
20F
Én érettségi előtt. A társaim, akikkel összejártunk tanulni, már akkor cigiztek, egy szálat egyszer én is elfogadtam. Onnantól kezdve láncbagós vagyok...(sajnos).
25L
Én kiskoromban kivettem 1 szálat mamám cigijei közül aztán meg rá kellet gyújtani 2 naponta mert elfelejtettem az ízét.
Utána pedig a társaság miatt.
6 éven keresztül cigiztem, kisebb nagyobb megszakítással most ott vagyok, hogy le fogom tudom tenni! És le is teszem!
13 évesen szoktam rá.
Az akkori ismerőseim mind cigiztek,a családom is.
A baj az,hogy utána vettem magamnak egy doboz cigit,szépen elszívtam,jött a következő doboz...
Aztán sajnos már a 3. doboz után éreztem,hogy kívánom,és hogy mikor meglátok egy embert cigizni,vagy csak a cigire gondolok,rögtön nagy levegőt veszek,és nagyon kívánom.
Sosem gondoltam menőnek,titkoltam az új osztályom előtt(ugye 14 évesen mentem gimibe),szégyeltem.Most sem tartom menőnek,de nem szégyenlem.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!