Mikor és hogy szoktatok rá a cigire?
Pl. barátaid is cigiztek és te sem akartál kimaradni a 'sorból' stb.
Pusztán kíváncsiságból:)Kort/nemet is írjatok légyszi.
Köszönöm:)
14 évesen próbáltam ki, ennek már 44 éve. Nagyon megbántam, visszacsinálnám, ha lehetne. Nekem már havi 15 ezerbe kerül az oxigén.
EMBEREK! Ne dohányozzatok!!!!
Úgy, hogy szakítottam a barátommal, aki úgy átvágott, hogy senkinek nem kívánom.
A feszültséget vezettem le a cigivel.
Ha nem akartam a baltát a fejébe állítani, akkor muszáj volt megnyugtatni magam.
Köszi mindenkinek a választ:)
Én tavaly szoktam rá, már ha annak lehet nevezni, de ez kb. heti 1-2 szálat jelent, vagy annyit se.
20 l vagyok
Heti egy két szál nem sok. Ezt se kéne persze, de ha tartod magad hozzá, szerintem nem lesz bajod.
11:11-es, két hozzászólással, előttem, azaz az előző válasz, inkább állítottad volna a baltát a fejébe. Persze csak azért, hogy tartósan megnyugtasd magad. A cigi csak tüneti kezelés volt, ebből is okulhat mindenki.
Korán érő típus voltam, és már nagyon kiskoromban is 4-5 évvel idősebb haverjaim voltak. Nekik megfelelni, na meg szülők ellen lázadni jó volt a cigi. Istenem, de bánom, nem is értem miért szoktam rá. Eleinte olyan szar, hogy komoly meló rászokni, de csak sikerült.
Most épp harcolok ellene, ma még csak két fél szálat szívtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!