Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Erős cigizők, nincs lelkiismer...

Erős cigizők, nincs lelkiismeret furdalásotok az egészségetek miatt?

Figyelt kérdés

2018. máj. 11. 11:12
 1/8 anonim ***** válasza:
Neked ki számít erős cigisnek?
2018. máj. 11. 11:26
 2/8 A kérdező kommentje:
Nem is tudom. Aki két doboz cigit szív el, naponta vagyis negyven darabot. De azért tettem fel ezt a kérdést, mert kíváncsi vagyok, hogy nincs-e lelkiismeret furdalásotok. Nem rosszindulatból kérdezem.
2018. máj. 11. 11:33
 3/8 anonim ***** válasza:
58%
Ja azt hittem arra gondolsz, aki erős cigit szív. Én Fekete dunhillt szívok, havonta kb 1 dobozt. Reggel felkelek, kávé, cigi, aztán fürdés fogmosás, hétköznaponként. Régebben heti 5-6 doboz elment (úgy 4-5 éve), most már évek óta így megy, évi 8-10 dobozt szívok el, vidéken élek, pesti levegő biztos, hogy rosszabb mint a napi 1 szálam.
2018. máj. 11. 11:40
 4/8 A kérdező kommentje:
Egyébként én is úgy fogom majd csinálni, hogy napi egyet, vagy kettőt reggel. Kávé mellé vagy után.
2018. máj. 11. 12:14
 5/8 anonim ***** válasza:
64%
Mi az hogy fogod? Előre eltervezed, hogy dohányozni fogsz?? Ez a napi 1 szál ez nem az átlag, ha egyszer raszoksz ezt nem fogod tartani ne is bízd el magad.
2018. máj. 11. 14:07
 6/8 anonim ***** válasza:
Nálam napi 4-5 szál fogy el Fekete Dunhill vagy Fekete Benson, mikor melyikhez van kedvem. Amúgy meg én úgy vagyok vele hogy élvezem az életet, ha rövidebb lesz akkor rövidebb, de inkább mintsem éljek tovább de lemondva sok mindenről.
2018. máj. 13. 00:43
 7/8 A kérdező kommentje:
No igen, ebben igazad van.
2018. máj. 13. 12:47
 8/8 anonim ***** válasza:
74%

Nincsen.A dohányosok nagy részével ellentétben én tudatosan dohányzom.Tudom mennyire káros a szervezetemre, tudom hogy megrövidíti az életem, mindent tudok. De nem érdekel...

Naponta (általában) egy doboz cigarettát szívok el (vagy fekete dunhill, vagy piros marlboro, vagy néha más).

2018. máj. 15. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!