Az E cigaretta használatáról, legfőképp káros hatásairól szeretnék megtudni minél többet? Egyéb vélemények is érdekelnek a témával kapcsolatban.
Nikotin káros benne.
Növényi glicerin szárít kicsit (többet kell inni)
Aroma ha nem megbízható helyről jön, ki tudja mi van benne.
Ezen kívül szerintem sokkal jobb mint a sima cigi, mert ott főleg a papírból tüdőbe kerülő kátrány és szénmonoxid okoz gebaszt.
Az első kommentelő kb. leírta azt, amit én is szerettem volna. Még annyit hozzáfűznék, hogy annyiban rosszabb az e-cigi az analógnál, hogy nagyobb eséllyel kapsz nikotinmérgezést (nem halálos mértékig). Velem is előfordul sokszor, hogy többet szívom a kelleténél és olyankor a nikotin kicsit megüt és fáj a fejem, de ez 5 perc alatt múlik.
Aromát és/vagy kész liquidet tényleg csak megbízható helyről szabad venni, ugyanis előfordul, hogy egy sufniban összekevert liquidbe olajat raknak, hogy több legyen és az egyáltalán nincsen jó hatással a szervezetedre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!