Mi a véleményetek azokról a 14-15 évesekről akik cigiznek?
Hasonló, mint 25, 65 vagy 115 éves esetében: oltári nagy butaságnak tartom, hogy azért fizessen az ember, hogy roncsolja a saját szervezetét.
A dohányzás azon dolgok egyike, amiben nem tudok toleráns lenni, az én szempontomból érthetetlen, mire jó az.
Azzal nincs bajom ha kipróbálja, én is kipróbáltam, de nem vonz. (Egészségtelen,drága és büdős is)
Azzal van a gondom amikor az ilyen 14-15 éves gyerekek azt mondják azért cigiznek mert megnyugtatja őket. Persze nyílván igen, a kérdés csak az hogy miért kell megnyugodniuk? Milyen próblémája lehet egy átlagos gyereknek? Nem kell dolgozniuk, mindig szabad a hétvégéjük, nem kell háztartást vezetni és gyereket nevelni,hivatalos dolgokat intézni,albérletet fizetni,stb..
Nem látom át ezt a dolgot. Egy terhük van az iskola. De könyörgöm, ha ezt nem bírják akkor mi lesz velük a munkahelyen? Ilyen esetekben szerintem dokihoz kellene járniuk mert az idegeikkel és a terhelhetőségükkel van gond.
Ui.: Mehet a lepontozás gyerekek...
én 15 évesen
kétszer beleszívtam és köhögtem is tőle rendesen
soha többet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!