Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Marihuána okozhat halált?

Marihuána okozhat halált?

Figyelt kérdés
2010. jún. 12. 00:15
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

na jóóóh...öntsünk tiszta vizet a pohárba...

szóval a fűből nem létezik halálos adag de még is előfordulhat egy módon mégpedig úgy hogy ha magas a pulzusod és még izgulsz és és nagyon nagyon sokat szívsz, utánna nagyon nagyon peparázol akkor kaphatsz egy infarktust...

ez az egyetlen halálos dolog...

ami az ablakon kiugrást illeti nincs akkora adag mert addigra már kidőlsz.

hogy most elüt egy autó annak van egy kis igazság alapja mert ien állapotban az utcára lépsz akkor hasonló mint ha nagyon részegen tennéd...

előfordulhat...

2011. aug. 16. 15:36
 22/28 anonim ***** válasza:
Miért kaphatnál infartust? Senki sem kapott még.
2012. jan. 9. 14:58
 23/28 anonim ***** válasza:
100%
abban az esetben igenis okozhat infarktust ha van valami szív-rendellenességed, tudok is egy konkrét esetről.. De ez akkor is megtörténhet ha szívbeteg emberünk energiaitalt iszik pl.
2012. jan. 15. 19:27
 24/28 anonim válasza:
Nem,mert a marihuánából nincs halálos adag!
2013. máj. 5. 23:09
 25/28 anonim válasza:
2013. máj. 5. 23:14
 26/28 Prada0106 válasza:
16%
az infarktusos kommentelőnek igaza van. én is kipróbáltam haverral betekertünk egyet ő nem sokat szívót, de én meg a végét szívtam el ahol a legtöbb adalék anyag van. és először én is csak lazaságot éreztem, majd azt hogy a lábam zsibbad és remeg. A járás nehezen ment mivel amit magam előtt láttam az jobbra-balra ugrált. Bementem a szobába leültem vizet inni mert száradtam folyamatosan és a szívem annyira el kezdett verni, hogy éreztem, hogy zsibbad. Ekkor kimentem az udvarra levegőztem sétálgattam nagy nehezen a lényeg hogy nem áltam meg. de így is másfél óra szenvedés volt. de megtanultam, hogy soha többé nem nyúlok ilyen szerekhez. Fiatal vagyok kipróbáltam rájöttem, hogy felesleges, értelmetlen és káros. Rossz esetben pedig igenis, hogy halálos lehet... remélem segítettem!
2014. jan. 26. 21:22
 27/28 anonim válasza:

[link]

itt megtalálod a keresett infót. részletesen.

2017. ápr. 11. 16:13
 28/28 anonim ***** válasza:

Pánikrohamotok volt tőle, ahogy nekem is anno..semmi szívzsibbadás meg ilyesmi..

Nem halálos, senki nem fog meghalni, sem a fűtől, sem egy kellemetlen pánikrohamtól.

Ennek ellenére több okból sem ajánlom senkinek.

2018. febr. 7. 02:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!