Marihuána okozhat halált?
Figyelt kérdés
2010. jún. 12. 00:15
2/28 anonim válasza:
Hát most evvel kapcsolatban mire gondolsz?????????
3/28 anonim válasza:
arra,hogy egyszer annyira beszivsz,hogy utánna kedved lenne repülni,vagy hogy egézsségügyileg mennyire rongálod magad???????
4/28 anonim válasza:
Én nem tudok arról, hogy a mariska halált is okozhat.
De az Én véleményem az hogy Nem.
5/28 anonim válasza:
Vagy ha betömöd vele az orrod...
6/28 anonim válasza:
Hogyha nem fizeted ki az árát akkor igen.
7/28 anonim válasza:
Két évig füveztem, addig minden szép és jó volt, de az utóbbi időkben rendszeresen beparáztam tőle, hogy miért arra még mindig nem jöttem rá. Beszélek haverokkal és csak képek ugranak be h pszichiátrián vagyok és elektrosokkolnak meg ilyenek... Tudtam hogy irreális, annyira féltem hogy nem akarok diliházba menni, hogy inkább kiugrottam volna az 5-ről, és majdnem meg is tettem. Többször elgondolkoztam ezen egyébként, és semmi értelme ezt a szart szívni, mert aki drog nélkül nem boldog az mért él? Én letettem egyedül.
Aki meg még nem próbálta ezt a szart, ne is tegye!
üdv
9/28 anonim válasza:
Ha tudsz olyan zét ami megöl, akor léci küldj belőle :)
10/28 anonim válasza:
a marihuánának csak az elméleti halálos adagja ismert, ami 5-10 kg. ennyit nem lehet elszívni egyszerre. olyan hogy betépek, és kiugrok az ablakon, nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!