Elhatároztam, hogy nem gyújtok rá többé. Csak ennyi.
Ez után kb. 2 évig majd megőrültem, ha megéreztem az illatát, azóta büdös és kifejezetten zavar a szaga.
Így van: akaraterővel - másképp nem megy.
Egyszer megfogadtam jan. 1-én, hogy abban az évben nem gyújtök rá - ez olyan jól sikerült, hogy az év végén meg már azt mondtam, hogy ha eddig megálltam, ezután miért gyújtsak rá? 5 és fél évig bírtam :-) (kezdetben összeraktam a pénzt, amit cigire költöttem volna és megvettem belőle olyan dolgokat, amire egyébként nem futotta volna: egy drága könyv, egy szép fülbevaló, stb.
Aztán a következő leszokásom, amikor megszületett a gyerekem (rövid időn belül egyedül maradtam) és nem volt pénz cigire - mivel a gyerek előrébb való, így jól megfontoltan letettem. ennek 18 éve és most már tuti, hogy nem fogok visszaszokni :-)
Leírni egyszerű, betartani már komoly feladat. :)
Lényegében eldöntöd (nem megpróbálod), hogy nem gyújtasz rá többet és kész.
Ami sokat segít ha rájössz milyen pótcselekvéssel segíthetsz magadon a kritikus helyzetekben. Nekem pl a heti 3 edzés bejött. 15 évig cigiztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!