Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Van itt olyan, aki "megunta"...

Van itt olyan, aki "megunta" a dohányzást, és így szokott le?

Figyelt kérdés

2018. febr. 16. 22:45
 1/7 anonim válasza:
18%
Az lehetetlen mert ha valaki raszokik akkor ha akarja ha nem a szervezete mindig nikotint akar majd bevinni szoval csak akarattal es nem megunassal lehet leszokni
2018. febr. 16. 22:51
 2/7 A kérdező kommentje:
Lassan tíz éve cigizek... Mostanában már nem kívánom, nem nyújt akkora örömöt mint régen. Sokszor inkább nyűg, mint öröm. Úgy érzem mintha meguntam volna. Fura, régen hallottam egy két embertől, hogy "kinőtte a dohányzást", akkor nem hittem hogy van ilyen.
2018. febr. 16. 22:55
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
A dohányzás egy szenvedély. Mindenkinek kell valami szenvedély. Ha találtál másikat már nincs szükséged erre. Én úgy szoktam le, hogy elköltöztem. Direkt erkélyeset választottam, hogy tudjak ott dohányozni.Első nap rá is gyújtottam vidáman. Majd megláttam a szomszédom frissen mosott ruháit az erkélyén és a cigifüstöm ami épp a ruhákra száll és úgy elszégyelltem magam, hogy soha töbnet.nem gyújtottam rá. 1 hónapig még néha eszembe jutott. Aztán már a szagától is rosszul voltam.
2018. febr. 16. 23:01
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Folyt. Szerintem nekem ahhoz a lakáshoz köződött valamiért a dolog. Arra gondoltam ha visszaköltöznék tuti dohányoznék megint. Valamiért ott szükségem volt rá. Az új környezetben már nem. Nekem ez nem volt erőfeszítés nem kívántam többet. Pedig 1 szálat megtartottam és egy nehéz nap után el akartam később szívni. Nem ment mert nagyon rosszul esett. Fura de ilyen is van.
2018. febr. 16. 23:05
 5/7 anonim ***** válasza:
Van.
2018. febr. 17. 08:49
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Én. Elegem lett, hogy minden szál cigiért pufajkába kell öltöznöm, hogy ne fagyjon be kint az összes lyukam.
2018. febr. 17. 22:22
 7/7 anonim ***** válasza:
nekem egyszerűen már nem kell. sokszor el se hiszem és csak azért is ki megyek rágyújtani. akkor sem esik jól, erőltetni meg nem fogom. elvagyok nélküle, eszembe sem jut, csak kínlódás mikor más miatt meg kell állni és várni rá.
2018. febr. 20. 19:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!