Most a felső tagozatra gondolok. Én idén végzek. Osztálytársaim is mind 18-19 évesek, és ki kell mennünk a főút mellé cigizni. Miért tiltják? Aki akarja, szívja. Szerintem ebben több kár van, mint haszon. Mi van akkor, ha elüt egy autó útközben? Van pár tanárom, akik hasonló véleményen vannak.
Mert így egszerubb, mint szemmel tartani, hogy na most éppen ki nem múlt el 18 a dohanyzoban és ki lett tegnap az..
2017. okt. 10. 17:21
4/14 anonim válasza:
Jobb lenne inkább, ha azon gondolkoznál, mi értelme van ennek a tevékenységnek és hogy ennyi évesen nem lenne-e jobb, valami mást csinálni, másra költeni a pénzt.
2017. okt. 10. 17:32
5/14 anonim válasza:
Mondjuk minden intézmémy területén tilos, sőt a kocsmákban és a buszmegállókban is. A bejárattól legalább 5 méterre el kell menni.
2017. okt. 10. 17:33
6/14 anonim válasza:
Mert a szenvedélybetegségek elleni harcot már a gyereknevelés során nagyon korán kell elkezdeni és a jelenlegi jogszabályt kidolgozók nem találtak más fegyelmező eszközt, mint az írásban és jogszabályban megfogalmazott tiltást. Az már nem nem érdekli őket, hogy ennek mi a gyakorlati megvalósulása.
2017. okt. 10. 17:42
7/14 anonim válasza:
mert aki nem dohanyzik, az k vara nem akarja szivni a bagosok fustjet, ilyen egyszeru. ezt van, aki tiszteletben tartja, van aki nem...sajnos tobben nem.
2017. okt. 10. 17:44
8/14 anonim válasza:
Ez nem a tanintézmény hibája. Ez a törvény. Semmilyen középületben nem lehet dohányozni 5 méteren belül. Vannak persze kiskapuk, de az iskola nem éppen az a hely, ahol ezt ki is használják.
Mikor én voltam középiskolás az udvaron volt kijelölt hely. Ahol 18 felett (értelemszerűen végzős osztályok, tanárok) bárki lehetett.
Ma már megszűnt, kint van a dohányzó, a jogszabályok miatt.
Szóval ez ellen sok mindent nem tudsz tenni. Maximum, meg lehet vizsgáltatni szóba jöhet-e olyan hely a környéken, ahol nem kell átmenni az út másik oldalára.
2017. okt. 10. 18:29
9/14 anonim válasza:
Mert ilyen törvény van, anno nálunk még volt külön elkerített rész erre, utána mi is utcára jártunk ki.
2017. okt. 11. 04:52
10/14 anonim válasza:
Én cigizek. OKJt csinálok tehàt ötödik évem a sulimban, ezen kiengednek de 9-12.dikeseket nem.
Szerintem amúgy gáz. Egyszer voltam Jászberényben és a legprolibb suli előtt mindenki ott cigizett délben, szánalmas látvány.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!