Tanintézmények miért tiltják a dohányzást?
Figyelt kérdés
Most a felső tagozatra gondolok. Én idén végzek. Osztálytársaim is mind 18-19 évesek, és ki kell mennünk a főút mellé cigizni. Miért tiltják? Aki akarja, szívja. Szerintem ebben több kár van, mint haszon. Mi van akkor, ha elüt egy autó útközben? Van pár tanárom, akik hasonló véleményen vannak.2017. okt. 10. 17:07
11/14 anonim válasza:
Ja, 10-essel egyetértek.
Kvrva gáz már ahogy minden második suli előtt tele van az utca bagózó diákkal. Régen habár nem engedték, de legalább szemet hunytak a WCben cigizésnek. Nálunk is volt egy bagós WC és egy "normál".
12/14 anonim válasza:
Nálunk se tudom miért tiltják. Ha tiltják akkor a wc ben cigizünk meg kiszökünk a suliból. Az jobb nekik minthogy kiengedjenek?
13/14 anonim válasza:
Törvényileg van tiltva. Közintézmények 10m-es körzetében tilos a dohányzás. (az e-cigit azt szabad :D)
14/14 anonim válasza:
Előző vagyok: Pontosítás: Nem tudom, hogy 5, vagy 10m, a lényeg. hogy nem lehet :D [link] Amúgy nálunk ilyen kiírásokkal szórták meg a sulinkat. Minden folyosón van 2 :D :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!