Megérte abbahagynod a dohányzást?
Látványos különbséget nem érzek, pedig sokan mondták, hogy mennyivel jobb. Nos, én ugyanúgy kifulladok a lépcsőn felfelé már a 4. emelet környékén. De én alapból ilyen alkat voltam, iskolában, ha futtatták velünk a köröket a nagy sportpályán, egy kör után má kiköptem a tüdőm, pedig akkor még nem cigiztem.
Hallottam rémtörténeteket hízásról, de én "csak" 5 kilót szedtem fel eddig. A kaja valóban jobban esik, viszont sajnos sokszor a kaja tölti be a jutalmazás szerepét, nagyon nehéz visszafogni magam.
Az illatokat jobban érzem. De ez igaz a rossz szagokra is. :(
Úgy sikerült leszoknom, hogy letettem és kész. Sokat segített motivációban, hogy megijedtem, hogy valami komoly bajom lesz tőle (egyébként nyáron műtöttek pajzsmirigy daganattal), és úgy döntöttem, hogy csökkenteni kell az esélyét, hogy valami csúnya betegséget szedjek össze.
Elmondhatatlanul boldog vagyok, hogy abbahagytam.
Könnyebben kapok levegőt, nem költök pénzt arra, hogy szisztematikusan mérgezzem magam és káros anyaggal töltsem a tüdőmet, boldog vagyok, hogy bármilyen előadás/összejövetel közben nem idegeskedem azon, hogy "mikor lesz már vége, mikor mehetek rágyújtani".
Boldog vagyok, hogy nincsenek elszíneződve a fogaim, nem teszem ki magamat újabb rizikónak tüdőrák, ér-elmeszesedés, stroke és egyéb tekintetében.
"Van élet cigi nélkül is?"
Pont a cigivel nincs élet, egyfajta börtön. Mindig azt kellett néznem mikor és hol tudok rágyújtani. Vagy egy 100 kme-s úton hol tudok megállni rágyújtani. Vagy mikor elmentem 4 órás raftingra, nem tudtam cigizni és végig szenvedtem, pedig élveznem kellett volna. Meg köhögtem, vérzett a fogam.
Amúgy minden emberre máshogy hat a cigi, meg a leszokás is. Én nem éreztem jobban az ízeket, szagokat és nem is híztam. Levegőt könnyebben kapok, szinte sosem vagyok beteg mióta leszoktam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!