Segített valakinek az e-cigi a leszokásban?
Nekem segített.
Napi 2 doboz közepesen erős (általában kék) cigit szívtam.
Hála az eciginek több, mint 6 éve nem dohányzom.
Nem vagyok büdös, ahogy a lakás sem és sokkal jobb az állóképességem tiszta tüdővel.
Igen, az egyetlen dolog volt, ami segített. Előtte kb. mindent kipróbáltam, amit lehetett (tapasz, rágó, Champix tabletta), egyik sem vált be.
És többeket is ismerek, akik szintén átálltak e-cigire; van, aki azóta is gőzöl, mások már azt is abbahagyták.
Úgyhogy próbáld meg nyugodtan. :)
Nekem is segített.
16 évesen szoktam rá, napi 3-4 szállal, majd 1-2 év alatt felment napi 1 dobozra.
Először 2011-ben próbáltuk ki az e-cigit kollektíve az egész család, de akkor még nagyon vacak készülékek voltak. Aztán 2014 őszén vásároltam egyet, az már valamivel jobb volt, de hát az is csak 180 mAh-s. Később vettem 650-es egot, utána 1100 mAh-st, majd 2600 mAh-st, aztán 30W-as iSticket, majd 60W-at, meg egy Kamryt.
Liquidből kezdetnek vásároltam egy 24, egy 18, és egy 16mg-ot, Hansent meg Dekangot. Később lementem 12mg-ra, és onnantól magamnak kevertem, ill. akkoriban kezdtem el felújítható tankokat vásárolni (Subtank, GTII, Orchid v6, stb.). Szépen lassan lementem 8, 6, 4, 3, 1mg-os lötyikre, végül már egyáltalán nem használtam nikotint. Az elmúlt hónapokban pedig az e-cigit is csak nagyon ritkán veszem elő, hetente néhányszor egy keveset pöfögök vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!